Vjenčanje traje samo jedan dan, ali fotografije, uspomene i doživljaj traju cijeli život. Znaju to dobro i mladenci, stoga se pri organizaciji tog velikog dana posvete svakom detalju. Kako da svaki prostor izgleda atraktivno zna GoDJi entertainment, wedding light studio koji već godinama oduševljava brojne mladence svojim svjetlosnim kreacijama koje se savršeno uklapaju u svaki unutarnji i vanjski prostor. Upravo zato za njega se odlučuju mnogi, čineći ovaj wedding light studio jednim od najpoželjnijih u Hrvatskoj. Oni svaki plesni podij učine spektakularnim, stol za mladence upečatljivim, a svjetlosni efekti postanu iznenađenje večeri.

Osim samog postavljanja i tehničke podrške, GoDJi entertainment oblikuje individualne koncepte prema svakom prostoru i prema željama mladenaca, čineći tako jedinstveni ambijent za svako vjenčanje.

promo Svjetlosna čarolija

“Ne znam jesam li više oduševljena kako je dvorana izgledala uživo ili na fotografijama. Dvorana je doslovno zasjala u novom svjetlu. Baš ono što sam zamišljala, vi ste to proveli u djelo.” - svoje iskustvo rekla je Tihana, jedna od mladenki čije je vjenčanje zasjalo u GoDJi stilu.

Rasvjeta potiče ljude na ples, podiže cjelokupnu atmosferu, stvara ugođaj i daje posebnu čar svim ostalim detaljima poput cvijeća, dekoracije, pa i mladenačkog stola kojeg pomoću rasvjete možete obojiti u svoje omiljene boje. Upravo zato u GoDJi asortimanu sami kreirajte svoju rasvjetu za vjenčanja. Odaberite između bojenja cijelog prostora, bojenja stola mladenaca ili nekog drugog detalja u prostoru, rasvjete za plesni podij, svjetlosne zavjese (fairy light - koja se postavlja iza stola mladenaca), zvjezdanog neba, projekcije imena mladenaca, balončića, niskog dima, hladnih fontana (prskalica) ili kreiranje osvjetljenja prepustite stručnom GoDJi timu rasvjete za vjenčanja koji će napraviti da svaki prostor zasvijetli, ali doslovno i osigurajte vjenčanje o kakvom ste sanjali.