Stigao nam je vikend, a planovi za subotu i nedjelju već su pripremljeni. Neki su odlučili uživati u prirodi, neki u mini-putovanjima, a neki u okupljanju ekipe i uživanju u noćnim provodima.

Ova tri horoskopska znaka posebno će privlačiti pažnju drugih pa ako ste odlučili vikend iskoristiti na upoznavanje novih ljudi, provjerite jeste li među onima koji će od toga sigurno profitirati na ljubavnom planu.

Ljubavni horoskop
Shutterstock 

Vaga

Vage, vaš se ljubavni život trenutno ubrzava. Ovaj će vam vikend biti izuzetno sretan kada je ljubav u pitanju. Zone romantike, seksa i zabave aktivirat će se pod utjecajem sretnog Jupitera i gotovo vam je zajamčeno da ćete doživjeti vruće i uzbudljivo iskustvo.

Ovan

Savršen vikend za osobe u znaku Ovna! Jupiter u vašem znaku učinit će vas više ekstrovertnima i karizmatičnima, a Merkurove dobre vibracije pomoći će vam privući mnoštvo novih lica. Ljudi neće moći skinuti pogled s vas, a možete očekivati i zanimljivu akciju. Srodna duša vam je bliže no ikad.

Horoskop
Shutterstock 

Bik

Bikovi koji su slobodni i spremni na druženje - ovaj vikend je astrološki savršen za vas. Sezona Riba čini vas opuštenijima, a Venerin utjecaj savršen je za romansu. Nažalost, mnogo će se toga promijeniti u ponedjeljak kada će Venera ući u Ovna, stoga za vikend uživajte u neobaveznim romantičnim užicima. Tad nastupa pakao.