Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UZ VIŠE OD 20 SPECIJALISTIČKIH DJELATNOSTI: Otvorena nova Croatia Poliklinika u Osijeku

Autor promo

Pacijentima na raspolaganju endoskop s umjetnom inteligencijom i magnetska rezonancija na 3T uređaju

 1-4.jpg Izvor: promo

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, otvorilo je novu Croatia Polikliniku u Osijeku. Prva je to Croatia Poliklinika u Slavoniji, te šesta u nizu u Hrvatskoj, nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice i Rijeke. Croatia Poliklinika u Osijeku opremljena je najsuvremenijim uređajima i tehnologijom, pa je tako pacijentima među ostalim na raspolaganju magnetska rezonanca na suvremenom 3T uređaju te endoskop s umjetnom inteligencijom.

 Croatia Poliklinika u Osijeku_2.jpg Izvor: promo

3T spada u najnaprednije uređaje za magnetsku rezonancu kojim se pregledi obavljaju dvostruko brže u odnosu na starije generacije uređaja. Otvor na T3 uređaju je širi od standardnog i time ugodniji, a zbog jačine magnetskog polja sama pretraga traje kraće čime je smanjen osjećaj klaustrofobije i negativnih doživljaja. Također ima izrazito visoku preciznost snimanja što omogućuje rano otkrivanje bolesti, a time i pravovremeni početak liječenja.

 Croatia Poliklinika u Osijeku_3.jpg Izvor: promo

Pomoću endoskopa s umjetnom inteligencijom izvode se minimalno invazivni, precizni i učinkoviti postupci koji omogućuju informirane odluke o dijagnostici i liječenju. Posebno se koristi u dijelu ranog otkrivanja abnormalnosti u gastrointestinalnom sustavu, što je ključno u prevenciji kolorektalnog karcinoma.

Suvremeni uređaji Croatia Poliklinike u Osijeku omogućuju pacijentima ugodnije iskustvo obavljanja pregleda, a vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje pružaju usluge u više od 20 specijalističkih djelatnosti.

 Ljupka Tanevska, Dina Mastelica, Smiljana Roguljić.jpg Izvor: promo

“Prevencija bolest i zaštita zdravlja među najvažnijim su područjima djelovanja naše kompanije. Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj u koje smo u posljednje tri godine uložili gotovo 20 milijuna eura, od čega ulaganje u Croatia Polikliniku u Osijeku iznosi više od 3,8 milijuna eura. Zadovoljni smo svime što smo do sad postigli, jer je tržište visoko fragmentirano i zahtjevno, a Croatia poliklinike se po ostvarenim prihodima nalaze na četvrtom mjestu među usporedivim poliklinikama u Hrvatskoj. Krajnji cilj nam je vrhunsku medicinsku skrb i zaštitu zdravlja omogućiti stanovnicima diljem Hrvatske, stoga je u planu otvaranje još dvije poliklinike - u Zadru i Varaždinu, dok Polikliniku u Splitu selimo na novu lokaciju veću od 1400 m2. Čestitam timu na sjajno odrađenom poslu”, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

 Luka Babić, Davor Tomašković, Ivan Radić, Ivan Anušić, Robert Vučković, Vančo Balen.jpg Izvor: promo

Stanovnici osječkog i šireg slavonskog područja u novoj Croatia Poliklinici mogu obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede uključujući sistematske preglede, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, te različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona. Uz navedeno, na raspolaganju su i brojni specijalistički pregledi koji obuhvaćaju područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, fizikalne medicine i terapije, gastroenterologije, kardiologije, nefrologije, neurokirurgije, neurologije, nutricionizma, oftalmologije, ortopedije, otorinolaringologije, psihijatrije, pulmologije, radiologije, urologije, ginekologije, interne medicine, a pacijenti će moći u poliklinici obaviti i male kirurške zahvate.

 Anita Schmidt.jpg Izvor: promo

Otvorenje Croatia Poliklinike u Osijeku predstavlja nastavak strategije Croatia osiguranja u pružanju zdravstvenih usluga najviših standarda u cijeloj Hrvatskoj. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image