BIK

POSAO Bit ćete radoznali i pamtiti informacije koje će drugima promicati. Sunce u vašem znaku ojačat će vam koncentraciju i moć zapažanja. Sve ste bliže ostvarenju ciljeva. LJUBAV Lijep događaj uzburkat će vam krv, a netko privlačan zauzima sve više mjesta u vašem srcu. Oni u vezi bit će bliskiji s voljenom osobom. ZDRAVLJE Više pozornosti posvetit ćete izgledu, obnoviti poneki odjevni predmet, priuštiti si masažu ili mirisnu kupku.

BLIZANCI

POSAO Izlazite iz kriznog razdoblja, što ćete primijetiti po većoj koncentraciji i boljoj snalažljivosti. No i dalje na vas vreba dosta napetosti i stresa. LJUBAV Ništa neće odvlačiti vašu pozornost od partnera s kojim ćete provesti najviše vremena. Samci, približite se simpatiji i uvjerite je da su vaše namjere ozbiljne. ZDRAVLJE Blago poboljšanje.

RAK

POSAO Otvaraju vam se putovi prema inozemstvu, a ambicije su vam veće. Bit ćete samouvjereni i znati se postaviti. LJUBAV Venera 8. svibnja ulazi u vaš znak i donosi lijepe trenutke. Iskren razgovor pridonijet će da ponovno steknete povjerenje u partnera kojeg ste već smatrali izgubljenim. ZDRAVLJE Žudjet ćete za odmorom.

LAV

POSAO Od ovog tjedna bit će više zastoja u poslovanju, a i neke kolege pokazat će vam svoje pravo lice. No budete li uporni i radili po svojem, uspjeh neće izostati. LJUBAV Zbog vaše suzdržanosti partner će biti uvjeren da niste zainteresirani za njega. Nemojte izbjegavati razgovor. ZDRAVLJE Priuštite si dovoljno sna.

Tjedni horoskop
Shutterstock 

DJEVICA

POSAO Tražite li posao, ispostavit će se da kao kandidat ispunjavate sve uvjete poslodavca. Na radnome mjestu istaknut ćete se odličnim idejama. LJUBAV U braku ili vezi imat ćete više uspjeha budete li manje kritizirali voljenu osobu. Rođeni u kolovozu mogli bi se zaljubiti kako već dugo nisu. Uživajte! ZDRAVLJE U odličnoj ste formi!

VAGA

POSAO Površnim pristupom obavezama nagomilavate sitne poslove, a loša koncentracija ometat će vas u intelektualnim zadacima. Odustanite od traženja pravde. LJUBAV Nemojte dopustiti da između vas i partnera nastane zahlađenje u komunikaciji. ZDRAVLJE Odvojite vrijeme za odmor.

ŠKORPION

POSAO Osjetit ćete da vam nedostaje staloženog razmišljanja. Zametnut ćete dokumente, predvidjeti činjenice ili se s nekim porječkati. Očekuje vas otežani protok informacija. LJUBAV Održavate li vezu na daljinu, pred vama su zanimljiva iskustva i putovanja. Upečatljivi trenuci čekaju i zauzete. ZDRAVLJE Psihički ste umorni.

STRIJELAC

POSAO Imat ćete velike ambicije, stoga prionite na njihovo ostvarivanje usprkos otežavajućim okolnostima. Poslovne okolnosti sve su više na vašoj strani. LJUBAV Ako ste se udaljili od partnera, potaknite ga na razgovor. Ono što ćete čuti, neće vam se svidjeti, ali će vam otvoriti oči. ZDRAVLJE Pomalo ste iscrpljeni.

JARAC

POSAO Nećete biti koncentrirani pa pripazite ako radite sa strankama. Nekima će se otvoriti prilika za dodatnu zaradu. LJUBAV Bilo da je posrijedi bračni partner ili roditelji, ne tjerajte inat. Razmislite o promjeni ponašanja ako se ne želite dovesti u situaciju u kojoj će nezadovoljstvo prouzročiti svađe. ZDRAVLJE Izbjegavajte naporne ljude.

VODENJAK

POSAO U komunikaciji s kolegama moglo bi biti kratkih spojeva. Vaše poruke bit će im nejasne, a vi ćete dobivati pogrešne i nepotpune informacije. Psihički umor. LJUBAV U ljubavi vam je krenulo. Uz malo spretnosti i sreće uspjet ćete osvojiti osobu koja vam je zapela za oko. U brakovima još ima svađa. ZDRAVLJE Tegobe uzimaju maha.

RIBE

POSAO Dobar utjecaj Merkura bit će zaslužan za bolju zaradu. Mogao bi vam biti ponuđen honorarni posao ili ćete dobiti mogućnost dodatne edukacije na koju će vas poslati tvrtka. LJUBAV Više izlazite i zabavljajte se. Mogao bi vas iznenaditi susret koji će u vama odmah pobuditi zanimanje. ZDRAVLJE Imat ćete više energije nego prije.

OVAN

POSAO Budite strpljivi ako se neke situacije ne odvijaju kako ste zamisli. Istaknite svoje zasluge u obavljenom poslu, ne treba vam zbog toga biti neugodno. LJUBAV Tjedan donosi pad motivacije, a partner će vam se činiti stran i nedokučiv. ZDRAVLJE Odvojite vrijeme za lagane šetnje.