Mars je ušao u znak Raka 10. svibnja i tu će ostati do 30. lipnja. Ovaj vodeni znak Zodijaka mjesto je najslabije pozicije Marsa, a evo kako će to utjecati na sve horoskopske znake.

Ovan

Mars je vaš glavni planet pa bi trebali biti posebno pažljivi prema zdravlju. Ako osjećate da vam uobičajeni ritam ne odgovara, usporite. Odnosi s obitelji bi se mogli drastično pogoršati. Nije najbolje vrijeme za početak renoviranja.

Bik

Snaga volje vam slabi, skloni ste odugovlačenju, lijeni ste završiti obaveze. Šetnja, putovanja i nova iskustva će pomoći da se izvučete iz ove bezvoljnosti. Nije najbolji trenutak za donošenje važnih odluka, ako je moguće, odgodite ih. Savjeti partnera nisu uvijek točni, oslonite se na intuiciju.

Blizanci

Tijekom ovog razdoblja neće vam biti lako uštediti. Obuzet će vas osjećaj straha da vam se snovi neće nikada ostvariti. Razmišljajte koliko ste već postigli, sjetite se svih svojih uspjeha. Nije najbolje vrijeme za uzimanje kredita, a čuvajte se i prevaranata.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Bit ćete umorniji nego inače, vodite računa o zdravlju, posebno o glavi - moguće su migrene. S teško mukom odlazite na posao i obavljate zadatke. Očekujte i neplanirane troškove, bilo bi mudro da donirate makar manje svote novca, kako biste izbjegli da se u budućnosti 'oprostite' od velikih. Ljubavni odnosi bit će napeti.

Lav

U ovom razdoblju trebate obratite pažnju na bliske suradnike i tajne neprijatelje. Moguće su skrivene namjere koje vam mogu promaknuti, a koje vam ne čine dobre. Bit ćete skloni tajnim ljubavnim avanturama, a savjet je da izbjegavate rizike u svim sferama života. Pojedini Lavovi težit će izolaciji.

Djevica

Ništa ne planirajte, živite u trenutku! Nije pogodno vrijeme da radite na ostvarenju ranije zacrtanih planova. Ovo je samo privremeno, pričekajte povoljniji trenutak. Odložite sudske sporove. Ako želite unovčiti hobi, onda je bolje da to učinite kasnije, na primjer krajem kolovoza. 

Vaga

Sukobi na poslu mogli bi eskalirati, a teško ćete probleme riješiti mirnim putem. U ljubavi vam 'ne cvjetaju ruže', ali u periodu Marsa u Raku ne bi trebali donositi nikakve sudbonosne odluke. Nikako se ne preporučuje da pozajmljujete novac partneru ako želite da vam ga vrati. Unijet ćete još veći razdor u odnos.

Škorpion

Mars je vaš najvažniji planet i posebno je bitno da vodite računa o sebi, imat ćete daleko manje snage i energije. U ovom razdoblju će vaši 'neprijatelji' biti aktivni, ali uspijevate izaći na kraj s njima. Smanjite unos alkohola i hrane, osjetljivi su vam organi za probavu, želudac i jetra.

Strijelac

Bit ćete u iskušenju obratiti se gatarama, čitačima tarot karata od kojih ćete očekivati da vam riješe životne probleme. Savjet zvijezda jest da pratite intuciju, ona će vam otkriti kako se trebate ponašati i koje odluke bi trebali donijeti. Od silne želje da vam veza uspije, sve nekako 'preokrenete' i ne završi dobro. Opustite se.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Sfera partnerstva je na udaru Marsa. Morat ćete dublje analizirati uzroke problema i nesuglasica, jedino tako ćete doći do rješenja i okrenuti novi list. Bit će svađa, ali ćete isplivati iz nezgodnog razdoblja. Imat ćete trenutke kada će vam se činiti da vam ništa ne ide od ruke, 'lijek' je da se počastite stvarima o kojima duže razmišljate.

Vodenjak

Moguć je pad imuniteta, zato se nemojte čuditi što se osjećate iscrpljeno i bezvoljno. Nedostaje vam energije. Iako ste skloni stalno nešto mijenjati, sada je mudrije da idete 'uhodanom stazom'. Hipoteke i kredite je bolje odgoditi za kasnije. Ako imate dugove, potreban je veliki napor kako bi ih podmirili. 

Ribe

Mars vam pada u 5. polje horoskopa koje je odgovorno za djecu, kreativnost, obrazovanje, ali mogući su problemi i konflikti baš u ovim sferama. Imat ćete želju uložiti novac u neke projekte i potrošiti ušteđevinu, no to vam se nikako ne savjetuje, osim ako nije alarmanrtno.