Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BESPLATNO ISPROBAJTE NAJTRAŽENIJI PROGRAM VJEŽBANJA: Kako se uključiti u Hi protein &Body trening s Andreom Solomun?

Event zdravlja i dobrih odluka održat će se 27. svibnja u Andrea's Roomu

 Andrea Solomun 3 (6).jpg Izvor: Sanja Vild

Nekadašnja balerina i koreografkinja, a danas kreatorica najuspješnijih programa vježbanja tijela i mentalne snage Andrea Solomun, priprema pravu poslasticu - Hi protein &Body trening. Svi koji pokušavaju postići skladno, mobilno i zdravo tijelo, što je i Andrein cilj kroz sve programe vježbanja u njezinom zagrebačkom trening centru Andrea's Room-u, dobro znaju da jedino balans tjelesne aktivnosti i prehrane, prije svega optimalnog unosa proteina, može učiniti razliku. Kao bivša balerina osmislila je jedinstveni program vježbanja &Ballet, koji izgrađuje izduženo, vretenasto i lijepo definirano tijelo te poboljšava držanje i raspoloženje, a veliki hit je i online &Body program, namijenjen svima koji žele poboljšati snagu i fleksibilnost te konačno vidjeti rezultate vježbanja. I to sve u optimalnih 12 tjedana!

 Andrea Solomun.jpg Izvor: Ivan Pavlish

“Zagovornica sam holističkog pristupa zdravlju, stoga &Body nije samo priča o skladno oblikovanom tijelu, nego i o boljem snu, više energije, kvalitetnijoj prehrani, zdravlju hormona, ublažavanju stresa i još puno toga“, kaže Andrea, koja u suradnji s Dolcelom i Storyjem u subotu, 27. svibnja, od 10 sati, u njezinom Room-u u Berislavićevoj 21 u Zagrebu priprema pop-up event - Hi protein &Body trening. Vježbat ćemo, zabavit se i uživati u Dolcela Hi-protein shaekovima. Ako i sami želite besplatno sudjelovati na ovom eventu, prijavite se OVDJE, a Andrea će odabrati 15 osoba koje će imati priliku iskusiti sve dobrobiti &Body treninga i uživati u Dolcela Hi protein shakeovima.
Zašto proteini? Zato što su važni za izgradnju mišića. I zato što nema skladnog i čvrstog tijela bez njih. Odrasla osoba trebala bi dnevno unijeti oko 1,2 do 1,6 grama proteina po kilogramu. Dolcela Hi protein shake-ovi u jednoj vrećici sadrži 20 g proteina (1 vrećica = 1 obrok).

 Hi protein.jpg Izvor: Robert Gašpert

Dolaze u četiri okusa - Cheescake malina, Brownie, Cookie i Tiramisu - pripremaju se jednostavno (dovoljno je sadržaj vrećice pomiješati s vodom ili mlijekom), bez dodanog su šećera i odličnog okusa. Odličan su međuobrok na poslu, u školi ili na izletima, jer daje energiju i produljuje osjećaj sitosti; prije ili poslije vježbanja; kad smo u gužvi, a ne želimo pojesti nešto iz pekare; kad nam treba nešto fino i slatko ili kao lagana večera.
Dolcela HI protein shakeovima dodijeljen je 2023. godine i jamstveni žig "Živjeti zdravo“. Cilj dodjele jamstvenog žiga pojedinim proizvodima je informirati potrošače i dati im mogućnost odabira nutritivno povoljnijih proizvoda bez potrebe dodatnog znanja čitanja nutritivnih deklaracija. Označeni proizvodi sadrže manje masnoća (posebno zasićenih), primjeren sadržaj bjelančevina, više vlakana te smanjenu količinu soli i šećera u odnosu na ostale proizvode iz iste kategorije. A dobro izbalansirani obroci, baš kao i učinkovit trening, dovode do optimalnog tijela.

 Andrea Solomun 3 (2).jpg Izvor: privatni arhiv

Da biste, doista, osjetili i vidjeli rezultate, potrebno je vrijeme, kaže Andrea, stoga je &Body program kreiran na bazi od tri mjeseca, u koja možete pratiti rezultate. Sadrži video materijale u trajanju od 4 do 45 minuta, što omogućava izbor da vježbate onoliko koliko vam to dopušta vaš dnevni raspored. Petnaest polaznika koji će 27. svibnja isprobati &Body program uživo imat će priliku kušati i Dolcela Hi protein shakeove, koji su vrlo praktični za konzumaciju, jer ih je samo potrebno pomiješati s vodom ili mlijekom.
"Važno je stvoriti kratke dnevne rutine i navike koje kumulativnim efektom mijenjaju vaš život“, savjetuje Andrea koja i vlastitim načinom života to dokazuje. Naime, vrlo je specifična i dosljedna svojim ritualima koji su je doveli do potpunog ispunjenja, pa tako, između ostalog, ide na spavanje najkasnije do 21 sat i budi se oko 5 ujutro, ne posjeduje TV, jede slatko bez grižnje savjesti i, dakako, vodi aktivan život.

 infografika-dolcela-FINAL.jpg Izvor: Story

*Sadržaj nastao u suradnji s Dolcelom.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image