Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZA VELIKE I MALE POSLOVE': Ivana Mišerić i Vojko V. zajedno u novoj kampanji

Autor promo

Predstavljamo Vam novu brand image kampanju Makromikro grupe pod nazivom 'Za velike i MALE poslove' koja naglašava kako svaki posao ima jednaku važnost, bez obzira na njegovu veličinu i količinu.

 Naslovna_1080x608.jpg Izvor: promo

Sigurno ste se nebrojeno puta pitali postoji li mjesto gdje se može kupiti sve što vam treba za poslovanje jedne tvrtke ili obrta, a usput obaviti kupnju i za kućne potrebe.

Pravi izbor za to je Makromikro grupa!

Kampanja ističe jednostavnu istinu - svaki posao je važan. Bez obzira jeste li vlasnik male tvrtke koja raste, direktor velike korporacije ili jednostavno obitelj koja traži kvalitetne proizvode za svakodnevni život, Makromikro grupa ima rješenje za sve.

 1080x681_2.jpg Izvor: promo

Makromikro grupa, vodeća tvrtka za prodaju uredskog materijala, informatičke opreme, potrošačke elektronike i drugih proizvoda za svakodnevni život, nudi kvalitetne proizvode i usluge za sve poslovne i privatne potrebe.

 1080x681_3.jpg Izvor: promo

S ponosom su predstavili novu brand image kampanju "Za velike i MALE poslove" koja promovira vrijednost svakog posla i važnost raznolikosti u poslovanju. Njihovi proizvodi su namijenjeni svima, bez obzira na veličinu ili važnost posla koji obavljate.

 1080x681_4.jpg Izvor: promo

Uz podršku partnera HP, Acer, Brother, Dell, DeLonghi, Garmin, Samsung, Hisense, MS Energy, ZEBRA, Nescafe Dolce Gusto, Nord, 360 Smart Life i Double A, Makromikro grupa pruža široku paletu proizvoda i usluga za svaku potrebu. Kroz njihovu kampanju koju možete pratiti na digitalnim kanalima, radiju i jumbo plakatima diljem Hrvatske, naglašava se važnost svakog posla.

 1080x681_5.jpg Izvor: promo

Dio kampanje su i influenceri - nagrađivana radijska voditeljica i influencerica Ivana Mišerić te nagrađivani glazbenik i producent Vojko V koji promoviraju vrijednosti i proizvode Makromikro grupe te doprinose širenju svijesti o raznolikosti poslovanja.

U sklopu kampanje, Makromikro grupa je organizirala različite promotivne aktivnosti poput nagradnih natječaja na Instagramu, nagradne igre na Otvorenom radiju te posebnih ponuda i akcija.

 1080x681.jpg Izvor: promo

Poput Ivane i Vojka, skočite i vi na www.makromikrogrupa.hr te pogledajte što su vam pripremili!

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image