Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Svi su se složili: Baby Dooks je kao Esma Redžepova bio najuvjerljiviji

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina

U osmoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je po prvi put odnio Baby Dooks, koji je oduševio svojim nastupom transformiran u Esmu Redžepovu. Osvojio je najveći broj bodova od strane žirija, ali i od kolega natjecatelja showa. - Ti si jedna velika, krasna žena, prekrasnog glasa, velikog srca. Hvala ti. – rekla mu je članica žirija Sandra Bagarić, a riječi hvale imala je i pjevačica Jelena Rozga, koja je bila gostujući član žirija. Deset tisuća kuna u ime Nove Tv zahvaljujući Baby Dooksu ide u reuke Zaklade Ana Rukavina. Giuliano je pak za transformaciju u Bon Jovija nakon bodovanja članova žirija te ostalih natjecatelja završio na posljednjem mjestu osme emisije.

Izvor: Story
Giuliano kao Jon Bon Jovi Samo bod više od njega imala Jasna Palić Picukarić koja je utjelovila Jelenu Rozgu. - Bila si stvarno sjajna - kazala joj je Jelena, no unatoč riječi hvale članova žirija, Jasna se našla pri dnu ljestvice.
Izvor: Story
Jasna Palić Picukarić kao Jelena Rozga Ronald Braus utjelovio je Terezu Kesoviju, te otkrio da je kao devetogodišnji dječak na skijanju glumio upravu nju.
Izvor: Story
Ronald Braus kao Tereza Kesovija Minea je u osmoj emisji bila Billy Idol.
Izvor: Story
Minea kao Billy Idol Vanda Winter bila je uvjerljiva u ulozi Cyndi Lauper, te izvela pjesmu 'Girls Just Want To Have Fun'.
Izvor: Story
Vanda Winter kao Cyndi Lauper Mario Petreković je imao težak zadatak, naime transformirao se u Andreu Bocellija te otpjevao 'Con te partiro'. - Vidjela sam te golog - kazala mu je Bagarić.
Izvor: Story
Mario Petreković kao Andrea Bocelli A Andrei Andrassy zahvalila je što je 'oživjela' Michaela Jacksona. - Publika mora razumjeti koliko je ovo nemoguća misija jer danas brojni bendovi super plešu, super pjevaju, ali nikad istovremeno. Michael je jedan od rijetkih koji je sve to fantastično radio - izjavio je Tomo in der Mühlen. 
Izvor: Story
Andrea Andrassy kao Michael Jackson Fotorulet dodijelio je nove zadatke natjecateljima. Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Tarkana, no bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će Andrea izgledati kao Giuliano. Mario Petreković morat će se pretvoriti u Alku Vuicu, a Vanda Winter dočarat će nam neki od spotova ET-a. Luku Nižetića pokušat će što vjerodostojnije 'skinuti' Minea, a Ronald Braus transformirat će se u Raffellu Carra. Jasna će otpjevati nešto od Rednexa, a Baby Dooksu je dopala transformacija u Jamesa Browna. Fotografije: Press Nove Tv

Najčitanije

Najnovije