U trećoj emisiji showa 'Pun p'jat' Luke Nižetića, koji se prikazuje na Novoj Tv, gledatelji će imati priliku 'zaroniti u more' i upoznati dvije ribe koje će Luka koristiti u svoja dva recepta. Uz adrenalinski uvodni dio u kojem će vidjeti kako je Luka po prvi put ulovio tunu, gledatelji će se imati priliku upoznati s fenomenom tune kao ekskluzivne ribe koja ima svoju burzu gdje npr. u Japanu njezina vrijednost doseže milijunske iznose u eurima. Luka je u ovotjednoj emisji 'Pun p'jat' priprema pašticadu, ali ne onu na koju smo navikli od goveđeg mesa, već od tune. U spravljanju pašticade pomoći će mu glumica i pjevačica, a mnogi kažu i vrsna kuharica Petra Dugandžić, kojoj je ovo prvi put da priprema ovo jelo.

"Nikad ne kuhaj u robi koju misliš nositi", je jedno od ukupno pet Petrinih pravila u kuhinji, a preostala četiri otkrit će u emisiji. U drugom receptu Luka će obraditi najpopularniju plavu ribu - srdelu, koja je vrlo praktična i iz raznih aspekata poželjna namirnica, kao zdrava hrana, kupovno prihvatljiva svima i svakome dostupna. Za kraj Luka se desertom nakratko vraća u Komižu gdje će pripremiti sufle od rogača, voća koje je obilato raslo i uzgajalo se na otoku Visu, a u reportaži se posjetio i mlin u kojem se snimio proces rada brašna od rogača. Foto: Press Nove Tv