Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Hoće li Andrea Andrassy izgledati i pjevati poput Severine?

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina

U posljednjoj emisiji je fotorulet showa 'Tvoje lice zvuči poznato' natjecateljima na izbor ponudio neke među najatraktivnijih i najpopularnijih eurovizijskih hitova. Stoga će u nedjelju, u specijalu popularnog televizijskog showa svirati Severinina 'Moja štikla', a njezin nastup u atraktivnoj crvenoj haljini gledateljima će dočarati Andrea Andrassy. Andrea se posebno veseli povratku u ''ženstvenost'' pa stoga ne čudi njezina izjava koju je dala nakon što je transformirana u Sennu M otkrila svoj novi zadatak - imitirati Severinu: ''Opet ću biti lijepa žena, to je super''.

Izvor: Story
Andrea Andrassy Baby Dooks postat će Daniel Popović, a otpjevat će 'Džuli',
Izvor: Story
Baby Dooks dok će se Minea transformirati u Ruslanu te otpjevati i otplesati 'Wild dance'.
Izvor: Story
Minea Ronald Braus će uprizoriti nastup Novih fosila kada su se na Euroviziji pojavili s pjesmom 'Ja sam za ples',
Izvor: Story
Ronald Braus a Mario Petreković je ovaj put dobio zadatak transformirati se u Doris Dragović.
Izvor: Story
Mario Petreković Stoga će morati dati sve od sebe da otpjeva 'Mariju Magdalenu', dok će Jasna Palić Picukarić imitirati Tajči u uskoj narančastoj haljini u kojoj je ta pjevačica 1990. osvojila brojna srca s pjesmom 'Hajde da ludujemo'.
Izvor: Story
Jasna Palić Picukarić Pobjednica iz prošle emisije, Vanda Winter morat će se pripremiti za ulogu pjevačice Loreen, a izvest će pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012. 'Euphoria'.
Izvor: Story
Vanda Winter Giuliano će se ipak morati opet vratiti u štikle i haljinu jer ga ovaj put čeka interpretacija hita grupe Riva 'Rock me baby', a njegov nastup budno će pratiti i sama Emilija Kokić koja je sa svojim bendom Riva pobijedila na Euroviziji 1989. godine, te će u studio doći kao gostujući član žirija.
Izvor: Story
Giuliano Foto: Press Nove Tv      

Izbor Urednika

Royals