Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Vanda Winter vodi u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina

U sedmoj emisji zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', pobjedu je odnijela Andrea Andrassy koja je izvela Severininu pjesmu s kojom se natjecala na Eurosongu - 'Moja štikla'. Ona je odlučila i da deset tisuća kuna u ime Nove Tv ode udruzi 'Hrabri telefon'.

Izvor: Story
Andrea Andrassy kao Severina Kao gostujući član žirija u studio je stigla Emilija Kokić Kokot koja je na početku showa otjpevala pjesmu 'Neka mi ne svane' koju je Danijela Martinović izvela na euroviziji 1998. A onda je tijekom showa Giuliano izveo pjesmu 'Rock me baby' s kojom se ona natjecala na tom glazbenom natjecanju s grupom Riva. Njegovom izvedbom Emilija je bila zadovoljna.  
Izvor: Story
Giuliano kao Emilija Kokić No još više Emiliju je oduševila vatrenu amazonka ukrajinskih korijena, Ruslana, koju je utjelovila je Minea, te je izjavila da kad bi ovako predstavljali Hrvatsku, kao što je to Minea izvela, sigurno bi još jedanput pobijedili.
Izvor: Story
Minea kao Ruslana Glumica Vanda Winter transformirala se u švedsku predstavnicu Loreen, te izvela njezinu pjesmu 'Euphoria'.
Izvor: Story
Vanda Winter kao Loreen Jasna Palić Picukarić je u ulozi Tajči otpjevala je pjesmu 'Hajde da ludujemo',
Izvor: Story
Jasna Palić Picukarić kao Tajči a poznatu pjesmu Danijela Popovića, 'Đuli', otpjevao je Baby Dooks.
Izvor: Story
Baby Dooks kao Danijel Popović Ronald Braus se pretvorio u Sanju Doležal,
Izvor: Story
Ronald Braus kao Sanja Doležal a pjesmu 'Marija Magdalena' Doris Dragović otpjevao je Mario Petreković te u svom stilu zabavio gledatelje.
Izvor: Story
Mario Petreković kao Doris Dragović Fotorulet je odlučio da će se u osmoj emisjiji Giuliano transformirati u Bon Jovija. Poznatog talijanskog pjevača Andreu Bocellija utjelovit će Petreković, za kojega će ovo, kako je u svom stilu rekao, biti "dosta lak zadatak". Ronald će i sljedećeg vikenda morati obuti plesne cipele kako bi utjelovio Terezu Kesoviju. Baby Dooksu dodijeljena je zanimljiva transformacija u Esmu Redžepovu. Jasna će opet biti plavuša, nakon Tajči postaje Jelena Rozga! Vandina sljedeća transformacije je ona u Cyndi Lauper, a nakon rasplesane Ukrajinke, Minea će opet morati u muški lik. Fotorulet dodijelio joj je Billyja Idola, a pobjednici večeri, Andrei Andrassy, kralja popa – Michaela Jacksona. Foto: Press Nove Tv

Izbor Urednika

Royals