Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Je li Jasna Palić Picukarić na dobrom putu da 'postane' Jelena Rozga?

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina
Giuliano se nakon transformacije u Emiliju Kokić Kokot ponovno vraća u muški lik, a ove nedjelje u showu 'tvoje lice zvuči poznato' utjelovit će Bon Jovija.
Izvor: Story
Giuliano Giuliano će u showu izvesti pjesmu 'It's my life'. Hoće li postati Andrea Bocelli biti 'lak zadatak' za Marija Petrekovića, kako je u šali rekao, znat ćemo nakon što otpjeva njegovu ''Con te partiro'.
Izvor: Story
Mario Petreković Ronald Braus će opet morati uskočiti u ženske plesne cipele i haljinu kako bi što vjernije dočarao lik i djelo Tereze Kesovije, a izvest će pjesmu ''Prijatelji stari gdje ste'.
Izvor: Story
Ronald Braus Bit će sigurno zanimljivo vidjeti i kako se Baby Dooks snašao u transformaciji u Esmu Redžepovu,
Izvor: Story
Baby Dooks a Jasna Palić Picukarić će i sljedeće nedjelje biti plavuša, ali ovoga puta – Jelena Rozga. Kako će ju oponašato uvjerit će se i sama pjevačica, koja će se pridružiti Tomi, Goranu i Sandri u ocjenjivanju natjecatelja kao gostujući član žirija. Jasna će izvesti Rozgin hit ''Bižuterija'. Vanda Winter postaje Cyndi Lauper, a otpjevat će veselu pjesmu 'Girls just wanna have fun'. Nakon rasplesane Ukrajinke, Minea će opet morati u muški lik, a fotorulet dodijelio joj je Billyja Idola.
Izvor: Story
Minea Andrea Andrassy ima težak zadatak - kopirati kralja popa – Michaela Jacksona, a dočarat će nam njegov spot za pjesmu 'Bad'.
Izvor: Story
Andrea Andrassy Fotografije: Press Nove Tv

Izbor Urednika

Royals