Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Kako će Minea imitirati Luku Nižetića pred njegovim očima?

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina

Niti gostujući član žirija Luka Nižetić u sljedećemg izdanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' neće ostati ravnodušnim kad uživo vidi nove transformacije svih osmero natjecatelja. Mario Petreković transformiran u Alku Vuicu iznenadit će i ovaj put sve prisutne, a izvest će pjesmu 'Laži me', te svojim stasom i glasom potruditi biti što sličniji poznatoj pjevačici i kantautorici.

Izvor: Story
Mario Petreković Luka Nižetić dodijelit će mu kompliment tako što će ga nazvati talentom svjetske klase, a hoće li mu dati i najveće ocjene na kraju emisije, tek ćemo vidjeti.
Izvor: Story
Mario Petreković kao Alka Vuica Pobjednik prošle emisije, Baby Dooks, iz kostima Esme Redžepove ulazi u onaj Jamesa Browna. Izvest će pjesmu 'I feel good', no kakav će osjećaj probuditi u žiriju?
Izvor: Story
Baby Dooks Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Tarkana i otpjevat će njegovu hit pjesmu 'Kiss Kiss', no bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako ćeAndrea Andrassy oponašati svog kolegu Giuliana.
Izvor: Story
Giuliano Andrea će pokušati biti što sličnija Giulianu iz doba kada je još imao dugu kosu, a izvest će pjesmu 'Srna i vuk''.
Izvor: Story
Andrea Andrassy Vanda Winter podsjetit će gledatelje na spot grupe ET te kao Vanna otpjevati pjesmu 'Tek je 12 sati'. Luku Nižetića, koji će se pridružiti Tomi, Goranu i Sandri u žiriju, pokušat će što vjerodostojnije 'skinuti' Minea, a kako će njezin nastup i izvedbu pjesme 'Proljeće' komentirati sam Luka, saznat ćemou nedjelju.
Izvor: Story
Minea Ronald Braus transformirat će se ovaj put u Raffellu Carra te okružen atraktivnim plesačicama izvesti pjesmu 'A far l'amore comincia tu'.
Izvor: Story
Ronald Braus Jasna Palić Picukarić će morati proći i zahtjevnu vizualnu transformaciju kako bi bila što sličnija originalu, a cijeli tim šminkera pobrinut će se da bude što uvjerljivija i vjerodostojnija u izvedbi pjesme 'Cotton Eye Joe' od Rednexa.
Izvor: Story
Jasna Palić Picukarić Fotografije: Press Nove Tv

Najčitanije

Najnovije