Samoj nas još jedna epizoda ostala je do finala popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a kraju ovotjedne, 11. emisije, saznat ćemo tko su četiri najbolje plasirana natjecatelja. U velikom finalu 21.prosinca, njih četvero borit će se za titulu pobjednika showa dok će ostali nastupiti u revijalnom tonu. Goranu Navojcu, Sandri Bagarić i Tomi in der Mühlenu ovaj put će se u ocjenjivanju pridružiti Nives Celzijus, a osim osam fantastičnih transformacija ove nedjelje vidjet ćemo i zanimljive preobrazbe voditelja showa. Gledatelji neće moći vjerovati svojim očima, odnosno ušima, te više nećemo znati gledamo li i slušamo Igora ili Renea. Lice će nam zvučati poznato, ali uloge će definitivno biti zamijenjene, a za ovu preobrazbu i sami voditelji još jednom će ući u ruke majstora maske, šminkera i frizera kako bi bili što vjernija kopija jedan drugome.

Rene Bitorajac Goran Navojec će nakon što vidi voditeljski dvojac u ovom izdanju samo će komentirati: ''Imam želju da budete svoji, a ne da se iz loših pretvarate u još lošije''. Koliko će ''loši'' odnosno ''dobri'' biti Igor kao Rene, a Rene kao Igor, saznat ćemo ove nedjelje u predfinalnoj emisiji popularnog showa.
Igor Mešin Ove nedjelje vidjet ćemo i jedinstvenu Lady Gagu, a njezin nastup dočarat će nam Andrea Andrassy i izvesti 'Poker Face'.
Andrea Andrassy Danijelu Martinović imitirat će Jasna Palić Picukarić, a otpjevat će pjesmu 'Brodolom'.Giuliano će se pretvoriti u Lou Bega koji se proslavio pjesmom 'Mambo nr.5'.
Giuliano Vanda Winter postaje Enrique Iglesias, a izvest će pjesmu 'Bailamos'.
Vanda Winter Baby Dooks će se morati uživjeti u pjevača Outkasta te otpjevati pejsmu 'Hey Ya'.
Baby Dooks Ronald Braus će postati kopija Vlade Kalembera i to uz pjesmu 'Evo noći, evo ludila'.
Ronald Braus Minea će se transformirati u legendarnu Cher a za ulazak u finale borit će se s pjesmom 'If I Could Turn Back Time'.
minea
Minea Prošlotjedni pobjednik Mario Petreković će nas podsjetiti na spot Maroon 5 i pjesmu 'Moves Like Jagger'.
Mario Petreković
Mario Petreković Fotografije: Press Nove Tv