Radionicu je vodio Mario Mihelj, chef zagrebačkog restorana El Toro, a polaznici su bili učenici Srednje ugostiteljske škole iz Zagreba, koji su imali priliku naučiti brojne prednosti i načine korištenja Zvijezdine kokosove masti. Kako na meniju restorana El Toro prevladavaju jela karakteristična za Argentinu, Peru, Čile i Urugvaj, chef Mario Mihelj pripremio je za radionicu recepte latinoameričke kuhinje. Tako su polaznici naučili spravljati tacos kozice s avokado salsom i sweet chilli majonezom, ribu na aromatičnoj quinoi i pileći žuti curry. Za pripremu jela osim Zvijezda kokosove masti, koristili su i druge Zvijezda proizvode: majonezu, maslinovo ulje i pasiranu rajčicu.
Održana još jedna fantastična radionica StoryGourmeta i Zvijezde
Najnovija radionica StoryGourmeta i Zvijezde održana je prošlog utorka
Hrskave tacos kozice u Zvijezda kokosovoj masti s avokado salsom i sweet chilli mayo
Normativ i način pripreme jedne porcije:
- 2 očišćena repa Black Tiger kozica
- 100 g panco krušnih mrvica
- 2 pšenične tortilje srednje veličine
- 100 g glatkog brašna
- 50 g Zvijezda majoneze
- 50 g svježih rajčica
- 30 g mladog luka
- 50 g avokada
- 10 g korijandrova lista
- 15 g limetina soka
- 200 g Zvijezda kokosove masti
- 50 g sweet chilli umaka
- 100 g ledene vode
- sol
- papar
Foto: Story
Foto: Story
Foto: Story
Foto: Story
Foto: Story
Foto: Story
Vikend horoskop od 6. do 8. lipnja 2025.: Ulazak Venere u Bika i utjecaj Blizanaca čine dane pred nama posebnima
STORYBOOK U ČAŠI: Pripremite odlične ljetne koktele, Citrus Basil Smash i bezalkoholni Mojito
Cycle syncing skincare zvuči kao jedini logičan način njege kože: Što se događa kada se uskladimo s našim ciklusom?
Tko je zet Arsena Dedića? Harao je estradnom scenom 80-ih, a onda samo nestao! Ovako izgleda danas
Alka Vuica prisjetila se teških dana kao samohrana majka: 'Plakala sam svaki put kad bih sina ostavila zbog koncerta'
Anita Martinović objavila fotografiju sa Šimom: On svima priznao zašto dolazi u Zagreb