Radionicu je vodio Mario Mihelj, chef zagrebačkog restorana El Toro, a polaznici su bili učenici Srednje ugostiteljske škole iz Zagreba, koji su imali priliku naučiti brojne prednosti i načine korištenja Zvijezdine kokosove masti. Kako na meniju restorana El Toro prevladavaju jela karakteristična za Argentinu, Peru, Čile i Urugvaj, chef Mario Mihelj pripremio je za radionicu recepte latinoameričke kuhinje. Tako su polaznici naučili spravljati tacos kozice s avokado salsom i sweet chilli majonezom, ribu na aromatičnoj quinoi i pileći žuti curry. Za pripremu jela osim Zvijezda kokosove masti, koristili su i druge Zvijezda proizvode: majonezu, maslinovo ulje i pasiranu rajčicu.

Hrskave tacos kozice u Zvijezda kokosovoj masti s avokado salsom i sweet chilli mayo​
​Normativ i način pripreme jedne porcije:
- 2 očišćena repa Black Tiger kozica
- 100 g panco krušnih mrvica
- 2 pšenične tortilje srednje veličine
- 100 g glatkog brašna
- 50 g Zvijezda majoneze
- 50 g svježih rajčica
- 30 g mladog luka
- 50 g avokada
- 10 g korijandrova lista
- 15 g limetina soka
- 200 g Zvijezda kokosove masti
- 50 g sweet chilli umaka
- 100 g ledene vode
- sol
- papar
Održana još jedna fantastična radionica StoryGourmeta i​ ​Z​vijezde
Story 
Održana još jedna fantastična radionica StoryGourmeta i​ ​Z​vijezde
Story 
Održana još jedna fantastična radionica StoryGourmeta i​ ​Z​vijezde
Story