Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle
08.01.2019. / 10:56

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam miris Avon Life Colour

Autor P. M.D.
08.01.2019. / 10:56
Autor P. M.D.
08.01.2019. / 10:56

Jeste li godišnji pretplatnik na magazin Cosmopolitan?

Ako niste, krajnji je trenutak da to postanete jer vam poklanjamo miris s potpisom KENZO TAKADA I AVON - Avon Life Colour. Ponuda vrijedi do 15. siječnja 2019. godine.

Izvor: Story

Avon Life Colour kreirao je Kenzo Takada, a poseban master perfumer dodir dala su i dvojica svjetski poznatih kreatora parfema Frank Voelkl i Olivier Cresp. Kako su dizajn, kreacija i slikanje njegov život, Kenzo Takada odabirao je sastojke kao da radi na slikarskom platnu. Rezultat je pozitivno iskustvo koje se temelji na Palette of Joy. Glavni sastojak u paleti sreće je magnolija koju nalazimo u oba mirisa zbog njezinih elegantnih latica, ali i bijele boje koja simbolizira kombinaciju svih boja. Istaknute su tri dominantne boje i emocije: žuta - donosi radost; crvena, jedna od omiljenih boja Kenza Takade - donosi strast i ljubav; zelena – znači slobodan duh.
KENZO TAKADA I AVON neodoljiv miris pozitive u bočici ZA NJU: Emocije poput sunčanog dana

Izvor: Story


Top note: Uzbudljivo otvaranje voćnih i cvjetnih tonova koji donose nijanse sjaja i svjetlosti. Sočna kruška i Sunkissed malina oslobađaju oblak slatkoće. Elegantan roza božur preuzima pažnju omatajući vrh mirisa lagano paprenim i blistavo mošusnim dodirom. Srednje note: Srce mirisa otkriva čarobnu basmati rižu obloženu nizom višedimenzionalnih cvjetnih nota koje osvajaju osjetila.
Iskoristite aktualnu ponudu i pretplatite se na Cosmopolitan do 15. siječnja 2019. godine. Novim pretplatnicima darujemo miris Avon Life Colour. Vrijednost dara iznosi 265 kuna, a godišnja pretplata uključuje dar i 12 brojeva časopisa Cosmopolitan. Požurite jer količina darova je ograničena!

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader