Ponekad se dogodi da naše dame sa špice imaju isti modni ukus pa odaberu iste odjevne komade, kao što je to bio slučaj jedne subote.

Lijepe brinete tako su prošetale svoj 'ulov' iz Zare, upečatljivu plavu midi haljinu s rupičastim uzorkom i prorezima na leđima koja je vrlo brzo nestala s polica omiljenog high street dućana i postala jedan od najtraženijih komada sezone.

Zarina plava haljina brzo se rasprodala na ljetnom sniženju
Robert Gašpert 

Nedugo zatim na Ilici se pojavila brineta u sličnom modelu haljine, pogađate, s prorezima što nam je potvrdilo da ćemo ovaj trend gledati još dugo.

Brineta u haljini s prorezima na špici
Robert Gašpert 

Prorezi su zastupljeni u gotovo svakoj dizajnerskoj i high street kolekciji, a 'kraljica proreza' svakako je bivša manekenka Tatjana Dragović koja obožava nositi razne modele haljina s riskantnim prorezima i u dnevnoj i noćnoj varijanti. 

Najdraže su joj one brenda The Attico, a u ormaru ih posjeduje nekoliko. 

Ako ste među onima koji ne žele izdvojiti par tisuća kuna za haljinu, za vas smo pronašli jeftinije verzije haljine s prorezima raznih duljina i uzoraka u kojima ćete plijeniti pažnju i biti u trendu.

Ne morate žaliti što niste uspjeli ugrabiti Zarin model na sniženju jer na Asosu možete pronaći savršene modele, a neke od njih su i na velikom sniženju.

U našoj galeriji pogledajte što smo to s Asosa izdvojili za vas.

ASOS Haljine s prorezima s Asosa