Bivša manekenka Tatjana Dragović poznata je po savršeno vitkoj figuri koju obožava isticati ženstvenim haljinama koje više otkrivaju nego što pokrivaju.

Ovoga puta pozornost je privukla u mini haljini koju se ne bi svatko usudio odjenuti. Radi se o crnoj haljini dugih rukava s prorezima koja prati liniju tijela te ističe svaku manu, a duboki prorezi i više su nego riskantni.

Tatjana se svojim outfitom pohvalila na Instagramu fotkom na kojoj pozira uz PR stručnjaka Matu Rončevića, a ispod fotografije su se odmah počeli nizati komplimenti.

Najviše pozornosti privukao je izrez koji otkriva gotovo cijeli donji dio trbuha i bedra.

Radi se o haljini brenda The Attico, čiji je Tatjana veliki fan i posjeduje više njihovih komada u ormaru. Cijena joj je nešto veća od 1000 eura, odnosno 7500 kuna.

Podsjetimo, Tatjana rijetko dijeli fotografije svoje djece na Instagramu, a nedavno je imala poseban razlog da to učini.

'Čestitam ti, voljeni moj sine', napisala je Tatjana uz zajedničku fotografiju sa sinom Emanuelom (14) koji je imao krizmu ove subote. Dragović je zablistala u crnoj haljini na točkice koju je uskladila sa čizmama dok je njen sin bio u odijelu, bijeloj košulji i tenisicama.

U galeriji pogledajte više modnih izdanja Tatjane Dragović.

Instagram Tatjana Dragović u haljinama