Pjevačica Danijela Martinović u žiriju je emisije 'Zvijezde pjevaju' pa tako svaki tjedan iznenadi svojim modnim odabirima.

Ovoga puta odlučila se na riskantno izdanje. Crna midi haljina s dubokim, mrežastim i svjetlucavim prorezima suptilno je otkrila dio grudi, a ovakav provokativan komad do sada nismo imali prilike vidjeti na pjevačici.

Za njezin styling zadužena je stilistica Barbara Repe, kao i za većinu Danijelinih odjevnih kombinacija u posljednje vrijeme koje moramo pohvaliti.

Uz provokativnu haljinu Danijela je nosila satenske salonke u puder ružičastoj boji, a uz već prepoznatljive 'zavjesa šiške' dodala je umetak za kosu, dugački niski rep.

Danijela, možemo primijetiti, u svakom izdanju izgleda odlično i za nju su godine definitivno stale.

Podsjetimo, jučer je objavila fotografiju u plavo-bijelom zebrastom odijelu, ali pažnju je ukrala Vesna Pisarović koja je ušetala u kadar.

Danijela se našalila i ispod fotografije napisala: 'Kad se Vesna Pisarović prošeta... i uleti u kadar.'

Inače, uz gotovo svaku fotografiju koju objavi na Instagramu, njezini obožavatelji ostavljaju joj brojne komplimente i traže savjete za mladolik izgled.

Tajnu svoje ljepote Danijela je objasnila unutarnjom srećom i osmjehom. Kao vječna djevojčica bez ijedne bore na licu i s vrckastim smiješkom objasnila je što je najviše motivira i čini sretnom u životu.

‘Kad radiš ono što voliš, s ljudima koje voliš, onda je tu osmijeh na licu i nakon nekoliko sati snimanja... Uskoro nešto divnooooo...’, najavila je pjevačica i novi projekt.

U galeriji pogledajte više fotografija Danijele Martinović.

Privatna fotografija, Instagram Danijela Martinović otkrila u čemu je tajna njezine sreće