Prema mišljenju astrologa, ožujak će biti najsretniji mjesec u 2023. godini za ova tri horoskopska znaka.

Strijelac

Strijelac će imati sretan niz u ožujku jer će Saturn biti u Ribama i Strijelac može koristiti energiju ovog planeta. Ovo će biti vrijeme da slijedite put do svoje sudbine i poduzmete korake koji su vam potrebni da je ispunite. Vrijeme je da u ožujku otkrijete i istražite svoju pravu svrhu.

Horoskop
Profimedia 

Jarac

Ožujak je najsretniji mjesec za Jarčeve u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u ožujku dopuštajući rođenima u ovom znaku da se osjećaju opuštenije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog mjeseca Jarci vjerojatno osjećali pomalo nervozno. No, u ožujku će taj teret biti skinut pa će biti puno opušteniji.

Vodenjak

Vodenjacima su najsretniji znakovi u 2023. godini veljača i ožujak iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodenjaka i ući u Ribe. Moguće je da će ove planetarne promjene donijeti veliki preokret za Vodenjake. Sav naporan rad proteklih nekoliko godina doći će kraju dopuštajući Vodenjaku da se osjeća manje ograničeno. U ovim mjesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja koja će vam postati dostupna u ovom razdoblju, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tijekom godine.

Horoskop
Shutterstock 

Ipak, prema riječima astrologa, horoskopski znak koji će se u ožujku suočiti s izazovima su Ribe. Saturn će ograničiti sposobnost Riba da idu s tokom. Međutim, ožujak neće biti loš jer će vam njegovi izazovi omogućiti da naučite neke lekcije koje vas mogu dovesti do života kakav ste oduvijek željeli.