Pozivamo ženske i muške modele, standardnih konfekcijskih veličina, od 16 godina na dalje, a poziv vrijedi i za modele koji već imaju agencije. Otvoreni casting održat će se u subotu, 4. ožujka u 11 sati, u prostorijama Instituta Liszt - Mađarskog kulturnog centra u Zagrebu, ulica Augusta Cesarca 10, Europski trg.

Robert Sever
Robert Gašpert 

Dizajner Robert Sever stoji iza istoimenog brenda koji suvereno stvara hrvatsku modu, ali i identitet hrvatskih vizuala više od dvadeset godina. Uz gotovo stotinjak kolekcija koje su prikazane na samostalnim ili grupnim revijama, ovaj brend svojim radom i vizijom predstavlja identitet suvremene i chic žene.

Robert Sever - Lisinski_RG (106).jpg
Robert Gašpert 

Uz rad na vlastitom brendu, dizajner se bavi i grafičkim i produkt dizajnom, kao i stylingom za publikacije, medije, reklame, celebrityje te radi kao kostimograf na brojnim televizijskim i filmskim projektima. Robert Sever zasigurno je najprepoznatljivije ime hrvatske mode, a tijekom 20 godina kontinuiranog rada osvojio je brojne nagrade te ostvario uspješne suradnje s vodećim brendovima.

Robert Sever - Lisinski_RG (110).jpg
Robert Gašpert 

Časopis Story prati modni uspjeh dizajnera Roberta Severa od njegovih početaka - stvarati već dvadeset i jednu godinu te djelovati na domaćoj modnoj sceni nije nimalo lako, a posljednja zajednička suradnja Roberta Severa i Storyja oduševila je sve ljubitelje mode stoga jedva čekamo novu modnu čaroliju.

Robert Sever - Lisinski_RG (115).jpg
Robert Gašpert