Ožujak će biti izvrstan za neke kada su financije u pitanju.

Ovoga će se mjeseca dogoditi dva velika astrološka događaja - Saturn će iz Vodenjaka prijeći u Ribe, a Pluton će nakon 15 godina napustiti Jarca i ući u Vodenjaka. Sve će to imali veliki utjecaj na astrologiju pa saznajte je li vaš horoskopski znak među sretnicima koji bi se u ožujku mogli obogatiti.

Horoskop
Profimedia 

Jarac

Ožujak će biti odličan za vaše financije. Vjerojatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da si priuštite nešto što već dugo priželjkujete. Mogli biste dobiti ponudu za novi posao koji će biti jako dobro plaćen. Izvrsno je vrijeme da otplatite dug i počnete štedjeti.

Vodenjak

Saturn će u ožujku napustiti vaš znak što vam donosi velike financijske prilike. Mogli biste dobiti neočekivani bonus ili povećanje plaće, a ovo je također dobar mjesec za prodaju nekretnina. Ako ste nedavno uložili novac, mogli biste primijetiti da vam se zarada počela povećavati. Iskoristite ovo pozitivno razdoblje za poboljšanje svoje financijske situacije.

Horoskop
Pixabay 

Ovan

U ožujku ćete dobiti financijsku pomoć od bliskog prijatelja ili člana obitelji. Mnogi će za svoj trud i dobre rezultate na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki prijeći na bolje plaćen posao. Ovaj bi mjesec mogao biti dobar i za investicije, ali samo ako ste oprezni i prije odluke provjerite sve moguće rizike.