Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U OVA 3 ZNAKA RAĐAJU SE FATALNE ZAVODNICE: Posjeduju osobinu kojoj nijedan muškarac ne može odoljeti

Otkrijte pripadate li prema horoskopu u kategoriju zavodnice.

 horoskop Izvor: Shutterstock

Za muškarce su jednostavno fatalne zbog svoje energije, intelekta, smisla za humor, samopouzdanja i sveukupne karizme koju nose...

U nastavku saznajte koje se žene smatraju najvećim zavodnicama Zodijaka.

Lav

Lavice su pune samopouzdanja, a čak i ako nisu, to nikada nećete primijetiti. Zato su magnet za muškarce jer hodaju, ponašaju se i govore poput kraljica kojima sve pripada. Ništa manje ne očekuju ni od jače polovice koja jednostavno čezne za ispunjenjem snova ove snažne žene.

Lavica uvijek zna što hoće, kada i kako. Ona se ne srami, ne skriva i ne crveni. Nastupa s trona, obožava biti u centru pažnje i to je ono što muškarce neodoljivo privlači. Također, otvorenost ovih dama, njihova nesputanost i vedar duh zaintrigiraju svakog muškarca, ma koliko ga to plašilo. Jednostavno je očaran Lavicom, samo je pitanje hoće li to pokazati ili ne.

 Horoskop Izvor: Shutterstock

Škorpion

Ona je pojam žene - senzualna, koketna, prodornih očiju koje se pamte, vatrena i strastvena u krevetu. Ženu Škorpiona bismo mogli predstaviti kao san svakog muškarca. Zrači seksepilom kojim se razmeće kao i svojim oblinama i svim ženstvenim atributima kojima je obdarena. To ne znači da je napadna, naprotiv. S vrlo istančanim ukusom za ljepotu, a prije svega za erotiku, Škorpionke znaju da je golotinja prosta te je umjerena u šminkanju i odijevanju, oponašajući 'djevojku iz susjedstva' za koju znamo da je muški san.

Međutim, ova žena je iskrena i vrlo predana u ljubavi pa joj je osveta za nevjeru prilično gorka. Čekat će godinama, ali će se osvetiti tako što će vas udariti tamo gdje ste najslabiji.

 Horoskop Izvor: Shutterstock

Strijelac

Žena Strijelac je duhovita, umiljata i razigrana. Muškarcima pristupa kao prijateljima koji je jednostavno obožavaju dok ne shvate da je vole kao ženu, a ne kao sestru. Dame Strijelci su izuzetno zgodne, lijepe i privlačne. Njihov avanturistički duh tjera muškarca da ostvari svoje snove zbog čega mu se ova dama uvuče pod kožu tako da život bez nje postaje besmislen. Vesela je i živahna, za nju nema prepreka ni problema.

Iako se može činiti nezrelo i neodgovorno, žena jednostavno ne shvaća život previše ozbiljno i nastoji uživati ​​u njemu. A tko takvo nešto ne želi pored sebe?

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image