A ono o čemu se još uvijek raspravlja svakako su haljine slavnih dama koje su se potrudile posebno zablistati. Neke su to učinile s više uspjeha, neke s manje, no za samo jednu pripadnicu ljepšeg spola tvrde kako je napravila 'fatalnu pogrešku'.

Riječ je o nigerijskoj pjevačici Temilade Openiyi koja je stigla u raskošnoj, bijeloj haljini, koja je po nekima bila i preraskošna, jer je uzvanicima zaklanjala pogled prema pozornici.

Mnogi su tako komentirali kako je 27-godišnja pjevačica ispala bezobrazna, dok su se neki samo šalili kako su svi ljudi u njenoj blizini bili 'jadni', jer nisu vidjeli ništa od njene kreacije.

Inače, kantautorica je poznata pod umjetničkim imenom Tems, a na Oscarima se našla jer je, uz Rihannu, koautorica pjesme 'Lift Me Up' koja je bila nominirana za najbolju pjesmu. Pjesma je bila dio soundtracka filma 'Black Panther: Wakanda zauvijek'.

Njenu bijelu haljinu izradila je dizajnerica Lessja Verlingieri, no pjesma na kraju nije proglašena pobjedničkom, već je pobjedu odnijela pjesma 'Naatu Naatu' iz filma 'RRR'.

Unatoč tome, vjerujemo kako je glazbenica od sinoć puno popularnije nego prije 'najvažnije holivudske noći'.

U galeriji pogledajte više fotografija haljina s Oscara 2023.

Profimedia Haljine na dodjeli Oscara 2023.