Ovan

Posao: Ne bi bilo loše poraditi na sitnim detaljima priprema za naredno poslovno razdoblje, posebice onim što se tiče mogućih promjena.

Ljubav: Odlični aspekti na polju ljubavi najavljuju zanimljiv tjedan za većinu Ovnova. Samo obuzdajte svoju nestrpljivost i impulzivnost te se prepustite lijepim trenucima i uživanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Većinu rođenih u znaku Bika očekuje relativno miran i prosječan drugi dan vikenda. Budite mudri i strpljivi kada su u pitanju grandiozni planovi.

Ljubav: Mogli biste ugodno iznenaditi dragu osobu nekim malim znakom pažnje. Posvetite se uživanju u svakom trenutku.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Nije loš dan da se savjetujete i barem preuzmete najvažnije konce raznih obaveza u svoje ruke.

Ljubav: Prvenstveno zbog vašeg naglašenog šarma, današnji dan vam donosi velike šanse za nova lijepa poznanstva na ljubavnom planu. Barem bi netko mogao imati naznake da će se dugoročno isplatiti trud.

Zdravlje: Mogući manji problemi s dišnim putevima, donosi astroputnik.com. 

Horoskop
WAVEBREAK / PROFIMEDIA 

Rak

Posao: U prosjeku, miran i stabilan dan najveći broj Rakova očekuje zadnji dan vikenda, a malo uzbuđenja može unijeti neočekivana poruka ili telefonski poziv na druženje.

Ljubav: Bilo bi poželjno da svoje ljubavne brige podijelite s voljenom osobom od koje biste ovog dana trebali dobiti potrebnu pažnju i razumijevanje.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Lav

Posao: Drugi dan vikenda trebao bi Lavovima donijeti dovoljno vremena za odmor, ali i podsjetiti ih da se pripreme za nove obaveze koje ih čekaju u bliskoj budućnosti.

Ljubav: Ovaj tjedan vam je namijenjen da veći dio dana provedete s voljenom osobom, u zajedničkim aktivnostima i opuštenom druženju.

Zdravlje: Nema razloga za veću brigu.

Djevica

Posao: Neke nove ideje čekaju da budu pokrenute pa evo prilike da danas marljivo radite na detaljima.

Ljubav: Određene korekcije vašeg ponašanja, kao i ponašanja druge strane, mogle bi pozitivno utjecati na buduće događaje i veće planove u vašoj ljubavnoj budućnosti.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Ovaj drugi dan vikenda trebali biste veći dio posvetiti sebi i tzv. aktivnom odmoru.

Ljubav: Većinu predstavnika Vaga očekuje dan s potencijalno nekoliko ugodnih i lijepih iznenađenja na polju ljubavi.

Zdravlje: Osjetljivost zglobova, piše astroputnik.com.

Škorpion

Posao: Provjerite najvažnije detalje o novim idejama, pažljivo odvagnite prednosti i nedostatke, a tek onda poduzmite konkretne korake.

Ljubav: Nova simpatija bi se mogla vidjeti u okruženju prijatelja, poznanika, širom otvorite oči i budite spremni na reakciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Koliko god bili zadovoljni ili ne, potrudite se opustiti, barem malo opustiti, već sutra vas očekuju novi profesionalni izazovi.

Ljubav: Većina tipičnih predstavnika ovog astrološkog znaka danas bi trebala imati miran i opušten ljubavni dan.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Držite se današnjeg plana i prioriteta i nema razloga za nezadovoljstvo.

Ljubav: Bez većih promjena na vašem ljubavnom horizontu tijekom današnjeg dana.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vodenjak

Posao: Danas se od vas očekuje da preuzmete inicijativu u planiranju i iniciranju potencijalnih poslova s ​​poslovnim suradnicima.

Ljubav: Predstavnicima Vodenjaka danas je vrlo povoljan dan da budu vrlo aktivni na ljubavnom polju. Realno je očekivati ​​da će se vaš trud isplatiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Točan dan za tipične predstavnike za obavljanje većine planiranih aktivnosti. Obratite pozornost na osjećaj psihofizičkog umora.

Ljubav: Uživajte u lijepoj i opuštenoj atmosferi s voljenom osobom, a priču o nekim neispunjenim obećanjima ostavite za neki drugi period.

Zdravlje: Moguća nervoza.