Blizanci

POSAO Moguće su povoljne prilike za napredovanje koje ne smijete propustiti. Sunce i Merkur u vašem su znaku pa ćete lakše pokazati talente i potencijale. Nemojte zasad ništa poduzimati, strpljenje će vam se više isplatiti. LJUBAV Planeti će vam olakšati život i ublažiti tragove razočaranja iz prošlosti. Mogli biste se zaljubiti, popraviti vezu narušenu problemima ili se vjenčati. ZDRAVLJE Odlično je vrijeme za novi režim treninga ili prehrane.

Rak

POSAO Slaba koncentracija i neorganiziranost mogli bi vas ometati u radnim procesima. Dobro otvorite oči i pripazite se nesklonih kolega koji zavide vašem uspjehu. LJUBAV Ljubavna situacija bit će promjenjiva - ići ćete protiv sebe. Željet ćete nešto, a unaprijed znati da to nije dobro po vas. ZDRAVLJE Psihički ste nemirni.

Lav

POSAO Pokazat ćete zavidnu razinu organiziranosti i temeljitosti. Vaš način komunikacije i ophođenja prema ljudima svidjet će se i šefovima koji će vas pohvaliti. LJUBAV Zahvaljujući Veneri u vašem znaku, očekuju vas znakoviti osmijesi i dodiri od kojih će vas podilaziti trnci. ZDRAVLJE Čuvajte se iscrpljenosti.

Djevica

POSAO Bit će prilika za napredak, ali pritom računajte na zapreke. Davat ćete svoj maksimum, a to ćete očekivati i od drugih. Ako ste u nemilosti šefova, progutajte ponos i poslušajte njihove primjedbe. LJUBAV Morat ćete uložiti mnogo strpljenja da biste se približili simpatiji. ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Tjedni horoskop
Shutterstock 

Vaga

POSAO Vrijeme je da ostvarite ono što želite, osobito ako vaši planovi uključuju inozemstvo, širenje ili promjenu posla. Sve što počnete raditi, polazit će vam za rukom. LJUBAV Oni u vezi i braku uživat će u stabilnim odnosima, a slobodni sanjariti o privlačnoj osobi. Vrijeme je za konkretnije poteze! ZDRAVLJE Vitalni ste i puni energije.

Škorpion

POSAO Izoštrit ćete sposobnosti uočavanja detalja te primjećivati i ono što drugima promiče. Najviše uspjeha imat ćete ako se prepustite instinktu. LJUBAV Mogli biste se zaljubiti u duhovitu i vrlo inteligentnu osobu, a neki će simpatiju pronaći putem društvenih mreža. ZDRAVLJE Opuštat će vas glazba i ples.

Strijelac

POSAO Ne obraćajte pozornost na kolege koji vas kritiziraju jer se iza toga krije zavist. Ne ulazite u rasprave, osobito ne sa šefovima. LJUBAV Pridavat ćete važnost osobi iz prošlosti, ali to može biti kamen spoticanja u želji se prepustite novom partneru. ZDRAVLJE Puni ste pozitivne energije!

Jarac

POSAO Nemojte dopustiti da kolege iskorištavaju vašu dobru volju. Ako ste nekome pomogli i preuzeli njegove poslove, dajte mu do znanja da to neće prijeći u običaj. LJUBAV Otvara vam se izvrsna ljubavna prilika, ali ne žurite s odgovorom. Radije proučavajte osobu neko vrijeme. ZDRAVLJE Bolovi u nogama.

Vodenjak

POSAO Oni koji se bave pisanjem bit će puni mašte, a umjetnici nadahnuti za nova djela. LJUBAV Znat ćete pridobiti nečiju naklonost. Nova ljubavna pustolovina može prerasti u nešto ozbiljnije, a iskrenost i prvi dojam koji ostavite pokazat će se presudnima. ZDRAVLJE Skloni ste ozljedama!

Ribe

POSAO Bit ćete podložniji stresu. Vrijeđat će vas i obeshrabrivati tuđi postupci pa nije pametno da se izlažete riziku. Povećat će se broj poslovnih obaveza. LJUBAV Venera u vaš život dovodi novu simpatiju, a oni u vezama mogli bi razmišljati o vjenčanju i zajedničkom životu. ZDRAVLJE Skloni ste ginekološkim tegobama.

Ovan

POSAO Tjedan je odličan za putovanja i poslove u kojima je potrebna izražena komunikativnost. LJUBAV Svidjet će vam se osoba s kojom nećete lako uspostaviti komunikaciju. No njezina zatvorenost i distanciranost samo će pojačavati vašu želju da je osvojite u čemu ćete i uspjeti. ZDRAVLJE Jako dobro.

Bik

POSAO Izvjestan je porast zarade, bilo da je riječ o povišici ili dodatnim izvorima prihoda. Prepoznavat ćete dobre prilike i spretno ih znati koristiti. LJUBAV Potreba za osjećajnom sigurnošću bit će naglašena pa će mnogi biti u potrazi za pouzdanim partnerom. ZDRAVLJE Pazite na grlo i glasnice.