Ovan

Posao: Budite oprezni u komunikaciji sa suradnicima, posebno kada su u pitanju informacije, jer može doći do pogrešnih interpretacija i odavanja informacija koje ne bi smjele biti javne.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, izlazite s prijateljima, budite aktivni i na društvenim mrežama, prilika za nova poznanstva ne bi trebalo nedostajati.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik

Posao: Bik bi danas trebao obratiti pozornost na financijske transakcije. Trebat će vam pomoć s nekim dugom.

Ljubav: Pokušajte poraditi na vlastitoj samokontroli, ovo je prolazno izazovnije razdoblje i pokušajte ga prebroditi sa što manje štete.

Zdravlje: Potrebno vam je psihičko opuštanje.

Blizanci

Posao: Danas vam slijedi određeno ubrzanje na polju poslovnih aktivnosti i neće vam dobro doći da se razvlačite na sto stranica kao što to inače radite. Nema razloga za paniku ako slijedite svoje prioritete.

Ljubav: Danas će vam trebati dosta energije i na polju ljubavnih odnosa da riješite eventualne nesporazume.

Zdravlje: Mogući su respiratorni problemi.

Rak

Posao: U komunikaciji s poslovnim partnerima i suradnicima budite stabilni, racionalni i pribrani jer bi moglo doći do nesuglasica i nesporazuma. Ne dopustite da neke sitnice pokvare dugo uspostavljene i stabilne veze.

Ljubav: Na emotivnom planu očekuje vas lijep dan pa biste voljenu osobu mogli iznenaditi izlaskom ili nekim drugim prijedlogom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

horoskop
Shutterstock 

Lav

Posao: Danas vas očekuje dosta promjena, posebno na polju dogovora i realizacije, stoga se naoružajte strpljenjem i pokušajte obuzdati svoju impulzivnost.

Ljubav: Danas na red dolazi sve što vam čini zajedničko zadovoljstvo. Moguće je da će vam neki neobičan prijedlog pasti na pamet. Opustite se i uživajte, savjetuje Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Ne uskačite ni u što ishitreno i pomalo naivno ako niste pažljivo proučili financijsku korist, kao i potreban trud i vrijeme za realizaciju.

Ljubav: Možete upoznati osobu s kojom ćete željeti nešto više od površnog poznanstva i flerta.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Obratite pažnju na svoj odnos s ljudima s kojima radite, posebno onima koji su impulzivni i svadljivi.

Ljubav: Ako niste zadovoljni trenutnom situacijom s partnerom, nemojte bježati od problema, već se hrabro suočite s njima. Posao i prijatelji neće vas puno utješiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Čak i danas možete obaviti nekoliko stvari na brzinu. Nadamo se da ste iz prethodnih dana shvatili da griješe oni koji žure, stoga brojite do tri i krenite u realizaciju.

Ljubav: Danas biste željeli kućnu varijantu opuštanja i druženja, možda u društvu zajedničkih prijatelja. 

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Strijelcima je malo opušteniji dan. Očekujte pomoć i podršku za nove poslovne dogovore ili pregovore. Moguć je iznenadni prečac.

Ljubav: Danas ćete imati priliku ostvariti barem jedno vrlo zanimljivo poznanstvo i druženje.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Jarac

Posao: Moguće su najave promjena u vašoj okolini i neće vam biti lako uklopiti se, pogotovo ako te promjene znače i dolazak novih kolega.

Ljubav: Nema naznaka nekih većih potresa i promjena u odnosu na prethodni dan. Čak i ako bude iznenađenja, ona će biti pozitivna.

Zdravlje: Odlično.

Vodenjak

Posao: Iz nekog razloga svi će vam se obraćati i u nekim trenucima nećete znati kome se prvo obratiti. Moguće je da vas neki ljudi ne razumiju, pa stvari treba pojednostaviti.

Ljubav: Pred vama je veliki ljubavni dan. Pokažite sebe osobi do koje vam je stalo, stvorite dobru atmosferu i pokrenite pozitivna događanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Vodite računa o brzim i ishitrenim odlukama i potezima – a i sami znate da ste tome skloni. Provjerite sve podatke više puta.

Ljubav: Ako vas nešto opterećuje i muči – nemojte to prenositi na svoje emotivne odnose.

Zdravlje: Moguća glavobolja.