Veliki mjesečni horoskop za prosinac otkriva da će se mnogi od nas suočiti s novim izazovima dok razmišljamo o prethodnoj godini skupljamo energiju za ulazak u novu.

Usredotočite se na izgradnju svog strukturiranog, dugoročnog plana dok Merkur počinje svoj kratki boravak u metodičnom i zrelom Jarcu 1. prosinca. Otkrit ćete da vaši romantični osjećaji rastu kako Venera prelazi u strastvenog Škorpiona 4. prosinca, jačajući vaše ljubavne veze i želju za romantikom.

Horoskop
Shutterstock 

Srećom, budući da retrogradni Neptun 6. prosinca završava u znaku Riba, bit će vam lakše zadržati nadu i vjerovati da je velika ljubav na pomolu, prenosi Glossy.rs

OVAN

Vaš ambiciozan pristup postavljanju novih ciljeva u karijeri neće biti dovoljan da vas potakne na nove visine u prosincu. Ako ne odvojite vrijeme da pažljivo ispitate svoje slabosti, nećete moći izvući maksimum iz njih.

Obratite posebnu pozornost na uvjerenja i strahove koji vas sputavaju. Prosinac je vrijeme za uspjeh i nastavite graditi svoj san. Možda zvuči dosadno, ali što više vremena i truda posvetite fazama planiranja, to će vaš uspjeh biti veći.

BIK

Iako možda niste sigurni kako napreduje vaš ljubavni život, ne dopustite da vas osjećaji tjeskobe ometaju. Nije vaš posao brinuti se o tome kako bi sadašnjost mogla utjecati na budućnost.

Živite u trenutku i uživajte u svakoj sekundi ljubavi, brige i intimnog zadovoljstva koje dijelite sa svojim najdražima. Što si više dopustite da se otvorite o svojim najdubljim osjećajima, brže ćete izliječiti svoju dušu i privući obvezu koju želite.

BLIZANCI

Blizanci, budite oprezni sa zajedničkim financijskim odlukama koje donosite u prosincu, osobito ako u vezi doživljavate trenutke frustracije i neizvjesnosti. Uplitanje u ugovorne obveze s prijateljem ili ljubavnikom dovest će vas u probleme jer retrogradni Merkur stvara pomutnju od 13. prosinca.

Na iskušenjima ćete se naći i kada je posao u pitanju pa pripazite da mjerite što dobivate, a što gubite određenim potezima koje možete povući u drugoj polovici prosinca.

Mjesečni horoskop za studeni 2023.
Shutterstock 

RAK

Pokušavate učiniti najbolje što možete, ali ne postižete rezultate koje želite. Ako želite uspjeh, nemojte se previše kritizirati. Skretanje s puta može biti upravo ono što vam je potrebno da dobijete inspiraciju i motivaciju.

Vaš ljubavni život se zahuktava ovog prosinca i mogli biste biti privučeni potpunom romansom. Ne vjerujte ljudima prerano; prerano vezivanje može dovesti do slomljenog srca ako vi i vaš partner imate različita očekivanja.

LAV

Vođeni dubokom željom da popravite svoje odnose, onima koji su vas razočarali ponudit ćete priliku da se poprave. Ne morate potpuno spustiti oprez da biste oprostili, ali morate biti iskreni u pogledu svojih namjera da obnovite odnose.

Ne pristajete na pomirenje ako se ne možete osloboditi svoje vezanosti za prošlost. Očekuju vas nove burne romanse i bit će vam drago što ste zadržali visoke standarde. Zabavite se dok izlazite, ali ne razmišljajte predaleko u budućnost.

DJEVICA

Žaljenje može poremetiti vaš unutarnji mir u prosincu, zbog čega ćete sebe smatrati odgovornima za počinjene pogreške. Budite ljubazni prema sebi dok procjenjujete svoje osjećaje i procjenjujete jesu li stvari tako ozbiljne kao što se čine.

Vjera u ostvarenje sna može biti savršen početak vašeg sljedećeg pothvata. Zaokupljeni brigama i sumnjama, mogli biste imati poteškoća u ostvarivanju planova. Govorite iz srca i izazvat ćete veliko poštovanje.

Horoskop
Shutterstock 

 VAGA

Dok započinjete novo, introspektivno putovanje, istražite svoje promjenjive stavove i moralna načela. Razmislite zvuče li vaši prijašnji stavovi još uvijek istiniti za vas.

Budući da Venera vlada vašim financijskim životom od 4. prosinca, morate staviti vlastite potrebe na prvo mjesto, ignorirajući strah da će vas netko smatrati sebičnim. Osjećaj krivnje zbog grešaka iz prošlosti sprječava vas da vidite svoj potencijal i postignete zadovoljavajuće profesionalne rezultate.

ŠKORPION

Strastvena Venera stiže u vaš horoskopski znak 4. prosinca, dajući vam snažan i zavodljiv magnetizam. Iskoristite svoju privlačnost u svoju korist i ostavite dugotrajan dobar dojam na ljude koje upoznajete, očaravajući ih svojom tajanstvenošću i seksipilnošću.

Kako mjesec bude odmicao, možda ćete se preispitivati ​​jeste li donijeli zrele odluke o svojim financijama i brizi o sebi. Izbjegavajte pretjerano optimističan pristup trošenju kada ste usmjereni na luksuzna iskustva i avanture.

STRIJELAC

Teško vam je pronaći prave riječi da izrazite svoje osjećaje. Vrijeme je za rješavanje ljubavnih pitanja. Učinite to sami, bez utjecaja ljudi oko vas.

Možda se osjećate neshvaćeno, ali to je jedini način da doista shvatite kako se osjećate. 12. prosinca, mladi Mjesec u vašem znaku nudi olakšanje i poticaj optimizma i samopouzdanja. Vjerujte sebi dovoljno da započnete proces iscjeljivanja i zatvaranja. Drugi će slijediti i vaše vodstvo.

undefined
Shutterstock 

JARAC

Ako se osjećate nespremnim za izazove koje život postavlja pred vas, shvatite ovo kao znak da usporite, odmorite se i razmislite. Dopustite sebi da se otvorite novim prijateljima i držite oči otvorenima za romantične prilike kroz međusobne kontakte.

Prosinac također donosi ogroman potencijal za pronalaženje mira s neprijateljem ako ste voljni ostaviti svoje razlike po strani i pokazati suosjećanje.

VODENJAK

Iznenadni nalet inspiracije i težnje mogao bi vas odvesti u nerealne fantazije. Pobrinite se da vas to ne košta neuspjeha; pravite planove na čvrstom tlu i tražite vodstvo od onih koji stvarno znaju o čemu govore.

Pred vama su trenuci koji će vas naučiti kako zaštititi svoju privatnost. Ponovno procijenite informacije koje dijelite o sebi, osobno i online, kako biste izbjegli da opsesivni obožavatelji projiciraju svoju ljubomoru i negativnost na vas.

RIBA

Pregledajte svoju karijeru i prošle veze. Mogli bi vas dovesti do iskušenja koja će vam otkriti neke nove osjećaje. Ovo je vrijeme da upoznate sebe.

Učinite sve ono što ste mislili da nikada nećete učiniti. Kako vaša žeđ za otkrićem postaje sve intenzivnija, pronađite vlastite vrijednosti. Vaše bi vas istraživanje moglo odvesti u uzbudljivom smjeru.