Stigao je prosinac, a s njim i astrološke prognoze za mjesec koji je pred nama. Pronađite svoj znak i pročitajte što vas očekuje na polju novca i posla tijekom posljednjeg mjeseca 2023. godine! Ovan

Ovan

Vi definitivno ne znate baratati novcem. Želite uštedjeti, ali ste u mogućnosti sve zaboraviti u sekundi i svu ušteđevinu potrošiti na novu, modernu stvar. Za vas je posebno rizično razdoblje prije blagdana kada okolo sve blista i mami za kupnju. Računajte i dobro izračunajte, da se u siječnju ne morate zaduživati ​​kako biste 'preživjeli' do plaće.

Bik

Opreza nikad dosta. Izbjegavajte rizična ulaganja, okrenite se novim poslovnim idejama koje bi mogle biti isplative. Bit će iskušenja, ali sve će biti u redu ako dobro razmislite prije donošenja velikih odluka.

Blizanci

Napeto je na poslu, ali ovo nije vrijeme za popuštanje pod pritiskom jer bi to moglo imati negativne posljedice koje se mogu odraziti na financijsku stranu, piše Hindustan Times, a prenosi Lepa&srećna Nemojte se upuštati u ogovaranja na poslu i rasprave s kolegama. Mogući su nesporazumi koji mogu rezultirati financijskim gubicima.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

U ovom ste razdoblju skloni trošiti više nego inače, a to bi moglo dovesti do financijskih problema, a potom i problema s članovima obitelji. Ukoliko uspijete izbjeći nesporazume na poslu i ispunite sve obveze, moguća je novčana nagrada.

Lav

Vaša upornost višestruko će se isplatiti u ovom razdoblju. Otvaraju vam se brojne mogućnosti, a svaka od njih nosi mogućnost veće zarade. Dobro razmislite i tek onda donesite odluku. Najbolje je konzultirati se s bliskim ljudima - oni često vide ono što vi ne možete primijetiti.

Djevica

Ovaj mjesec Djevicama donosi širenje profesionalne mreže i napredak. Bit će prilike za zanimljiva partnerstva i pokretanje osobnog posla. Ako već imate poslovnu ideju i plan, sada je vrijeme da to realizirate, jer planeti u ovom periodu predviđaju uspjeh.

žena s novcem
Shutterstock 

Vaga

Financijsko polje stagnira, kao i radno. Pokušajte se ne zaduživati, jer je ovo razdoblje samo privremeno. Dobit ćete financijsku potporu od najbližih članova obitelji, a pokušat ćete malo i uštedjeti. 

Škorpion

Budite otvoreni za nove ideje i ulaganja, ali u isto vrijeme oprezni i vrlo pažljivi. Za vaš financijski prosperitet ključno je da naučite prepoznati pravu priliku.

Strijelac

Slobodno izađite iz svoje zone udobnosti kada je u pitanju način na koji radite. Time ćete se izdvojiti iz mase, a nadređeni će primijetiti vaš trud i kvalitete, a sve skupa će utjecati na to da vam se mjesečni prihodi značajno povećaju.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Puni ste sjajnih ideja koje bi mogle biti i isplative, samo da znate prepoznati pravo mjesto i vrijeme da ih predložite. Morate naučiti biti mudriji s novcem, to je ključ trajne financijske stabilnosti.

Vodenjak

Vaši poslovni uspjesi konačno će biti adekvatno nagrađeni. Slušajte svoju intuiciju i riskirajte kada osjetite da morate – višestruko će vam se isplatiti. Moguć je iznenadni veći priljev novca kroz nasljedstvo ili zaboravljeni dug koji će vam konačno biti vraćen.

Riba

Morate naučiti razlikovati između potrebnog i zanimljivog ako mislite da možete izdržati mjesec bez zaduživanja. Ne kupujte sve što vidite samo zato što lijepo izgleda. Njegujte dobre odnose s kolegama, nikad ne znate tko vas gleda i sluša.