Posljednjeg dana punog Mjeseca u godini - 27. prosinca 2023., na nebu će se formirati aspekt Velikog križa. Riječ je o pojavi kada će Mjesec, Sunce i Čvorovi prošlosti i budućnosti u Ovnu i Vagi između sebe formirati dvije opozicije. U fokusu su obiteljska pitanja, nekretnine i odnosi s partnerom.

Svim horoskopskim znakovima pun će Mjesec donijeti snažnu energiju koja će nam pomoći u donošenju važnih odluka. Na primjer, možete iznenada odlučiti kupiti ili prodati kuću, odseliti se od roditelja ili možda čak dobiti papire za selidbu i spakirati kofere u posljednjim danima 2023. Da biste razumjeli što bi se sada moglo manifestirati u vašem životu, sjetite se što je počelo u vašem životu 17. srpnja – tada je bio mladi Mjesec u Raku i on je mogao posaditi 'sjeme' onoga što će sada niknuti.

Pun Mjesec
Shutterstock 

U astrologiji se sličan fenomen događa između planeta i horoskopskih točaka koje padaju u znakove istog kvadrata – kao što je ovo vrijeme. Za punog Mjeseca 27. prosinca formira se veliki križ u kardinalnim znakovima koji su odgovorni za nagle promjene i okolnosti koje padaju iz vedra neba, piše Atma

Budući da je ovaj put Mjesec u znaku Raka, sva će događanja biti vezana uz obitelj, nekretnine i odnose s partnerom. Osim toga, pun Mjesec uvijek je trenutak razjašnjenja, kulminacije ili nekakvog raspleta, što znači da će se otkriti sve ono što vam nije bilo jasno. Imajte na umu da se ovaj Pun Mjesec događa na 5 stupnjeva zviježđa, što znači da će najviše utjecati na one rođene 26., 27. i 28. lipnja.

Ako imate prijatelje s ovim datumom rođenja, budite sigurni da će se u njihovim životima dogoditi najznačajnije promjene.