Kate Middleton (42) i princ William (41) znaju se godinama, a prošli su dugi put od upoznavanja, braka pa sve do teških trenutaka koji sada prolaze zbog njezine bolesti.Mnogi smatraju da će ih njezini odlasci na kemoterapiju razdvojiti i da neće opstati u braku. 

Upoznali su se na fakultetu u Škotskoj 2001. i bili su samo prijatelji. Prijateljstvo je preraslo u vezu i onda su se zabavljali osam godina, prije nego što su se 2010. zaručili i vjenčali u travnju 2011. 

Kate Middleton
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Dobili su troje djece: prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte. Ovih dana obilježili su 13. godišnjicu braka, a tom prilikom je poznati astrolog napravio analizu njihovih karata rođenja. Otkrio je da je kompatibilnost neosporna. Princ je rođen 21. lipnja 1982. i po horoskopu je Rak, a princeza je rođena 9. siječnja 1982. i ona je Jarac. Dobro se dopunjuju, posebno po pitanjima doma, tradicije i vrijednosti, piše Glossy

Njihova veza je stabilna i puna harmonije, kombiniraju se kvalitete Raka s Jarčevom ustrajnošću. Njihov odnos je izgrađen na prijateljstvu, međusobnom poštovanju i nepokolebljivoj podršci. Još na fakultetu su uspostavili jaku prijateljsku vezu, a to je nešto za što je princ vjerovao da je doprinijelo snazi njihova zajedničkog života. 

Kate Middleton i princ William
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Što se tiče budućnosti, astrolog smatra da im je suđeno dijeliti duboku emocionalnu vezu i da podržavaju jedno drugo na njihovim životnim putevima. Jedan drugome pomažu da emocionalno rastu i to doprinosi produbljivanju njihove romanse.

Sunce princeze Kate i Venera obuzimaju princa Williama, a ono je pokazatelj fizičke privlačnosti, jer mora postojati jaka magnetska privlačnost i divljenje između obje strane. 

Princ William i Kate Middleton.jpg
Profimedia 

'Kad god je Kate bila u sobi, Will je očigledno obraćao pažnju na nju. Kada bismo sjedili za ručkom u menzi i njih dvoje bi razgovarali, bilo je nevjerojatno koliko je to prirodno, kako su imali toliko toga za reći jedno drugom', rekla je za People Laura Warshauer, studentica koja ih je poznavala i živjela tada s njima. 

Značajan zaključak u komunikacijskoj kompatibilnosti kraljevskog para je usklađivanje između Venere princeze Kate, koja predstavlja šarm i privlačnost, i Williamovog Merkura, koji simbolizira komunikaciju i intelektualnost. Ta sinergija sugerira intelektualnu vezu i radoznali dijalog.

Astrolozi otkrili kakva će budućnost biti za princa Williama i Kate
Profimedia 

Prinčev Merkur je u Blizancima, poznat po svom brzom stilu komunikacije, i dopunjuje intelektualnu Veneru njegove žene u Vodenjaku.

Inače, princ i princeza dijele zanimljivu vezu između Saturna i Neptuna, koja kombinira osjećaj praktičnosti i idealizma u pristupu para financijama i pitanjima o karijeri. U ovom slučaju, Kate donosi osjećaj discipline i strukture, a Williamov Neptun dodaje osjećaj empatije i velikodušnosti. 

Više fotografija Williama i Kate pogledajte u galeriji: 

The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia, Stephen Pond / PA Images / Profimedia Kate Middleton i princ William s djecom