Ovan

Posao: Pred Ovnovima je vrlo kvalitetan završetak radnog tjedna, pogotovo ako uđete u novu poslovnu suradnju. Također možete očekivati ​​solidno raspoloženje suradnika i spremnost da vam priteknu u pomoć.

Ljubav: Nije isključen iznenadni susret ili poziv stare simpatije ili stare ljubavi, pa je ovo prilika za evociranje lijepih uspomena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Pred Bikovima je solidan, ali pomalo naporan dan. Nove važne promjene zahtijevaju kompromise i prilagođavanje ostalih članova tima vama, a to nije uvijek najlakše.

Ljubav: Želite li sebi priuštiti osjećaj zadovoljstva, budite izrazito fleksibilni prema voljenoj osobi. Donesite novine, svidjet će vam se promjena.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Kamen spoticanja Blizancima može biti komunikacija s najbližim kolegama. Oboje ćete biti tvrdoglavi i uvjereni da ste samo vi u pravu.

Ljubav: Prolazni flert, novo poznanstvo, mogli bi vam dodatno popraviti raspoloženje tijekom današnjeg dana.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Žurba i brzo rješavanje situacija pratit će vas tijekom dana. Pregledajte svu dokumentaciju, mailove, da vam nešto ne promakne.

Ljubav: Imate priliku da najdražoj osobi pokažete svoje iskrene osjećaje. Uživajte, ali dozirajte strast.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Lav

Posao: Imat ćete situacije koje su same po sebi naporne i teške, puno papirologije i administrativnih prepreka, zaostataka iz prethodnog razdoblja koje treba riješiti, a ne možete sve odjednom.

Ljubav: Neka vas ne iznenadi poziv osobe iz vaše ljubavne prošlosti, pa ako vas još uvijek vodi strast, moglo bi biti zanimljivo.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu, kao posljedica stresa, napetosti.

Djevica

Posao: Stabilna cjelokupna poslovna situacija danas daje dobru osnovu da tipične Djevice budu uspješne i zadovoljne postignutim rezultatima, posebno na području komunikacije i realizacije već dogovorenih planova.

Ljubav: Ako ste željni hrabrih akcija na ljubavnom planu, popratne okolnosti bi vam danas uglavnom trebale ići na ruku. Uključite strast na maksimum.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Potencijalno nema većih prepreka na poslovnom planu za Vagu, poradite malo na boljoj organizaciji i preciznijim dogovorima sa suradnicima.

Ljubav: Mogli biste provesti dosta kvalitetnog vremena u zajedničkim akcijama i druženju sa osobom koja vam se sviđa.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Škorpion

Posao: Po principu kreni pa stani vjerojatno će većina ovog radnog dana proteći za najtipičnije Škorpione. Važno je da konačni rezultati budu barem na razini nula plus.

Ljubav: Što se tiče današnjih događanja na ljubavnom planu, za očekivati ​​je da će biti pozitivna. Moguće je i ugodno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Vodite računa o prehrani.

zdrava prehrana u školi
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Tijekom današnjeg dana očekuje vas puno poziva i razgovora prvenstveno vezanih uz neke tehničke detalje i promjene u organizaciji.

Ljubav: Nemojte se svađati s partnerom, budite strpljivi i radite na planu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Zadovoljstvo uspješno obavljenim profesionalnim obvezama daje vam dobru osnovu da polako pripremate nove planove.

Ljubav: U potpuno ispravnom danu pred vama je barem jedno ugodno iznenađenje ili poklonite mali znak pažnje voljenoj osobi. 

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Vodenjak

Posao: Pred Vodenjacima je vrlo dobar i uspješan radni dan. Stvari rješavate u hodu i velikom brzinom koju mnogi možda neće moći pratiti.

Ljubav: Uz malo više truda i prije svega predanosti, imate sasvim solidne šanse da danas budete vrlo zadovoljni.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Uz puno psihičkog napora, prije svega, i veliki utrošak energije, moći ćete se danas nositi sa svim izazovima na profesionalnom putu. Pokušajte završiti sve što je ostalo iza vas.

Ljubav: Mogući su zaokreti na ljubavnom planu, komunikaciju koja je vrlo često kamen spoticanja za partnera i vas, sada možete uspostaviti na pravi način, piše Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.