Alka Vuica na svom Instagramu je objavila video u kojem pozira hodajući ulicama u pripijenoj haljini s potpisom Matije Vuice. Alka je na račun novog videa zaradila salve komplimenata, a mnogi se ne mogu načuditi da čuvena kantautorica ima 63 godine.

S Alkom smo baš nedavno razgovarali o godinama i procesu starenja.

'Jako mi smeta taj proces starenja. Neki dan su mi donijeli neke fotke iz mladosti i nije mi bilo dobro. Najžalosnije je to što čovjek nije svjestan sebe onda kada najbolje izgleda. Tek poslije skužiš kako si zgodan bio. Ali onda sam odlučila sebi reći da danas izgledaš najbolje što ćeš ikada izgledati jer ćeš izgledati sve gore i gore, osim ako se ne izoperiram kao Cher. Ali šta fali Cher, šta to nije genijalno kako ona izgleda sa skoro osam banki? Meni je ona fenomenalna. Ne volim bore i starenje, grozno', kazala nam je Alka.

Severina
Grgo Jelavić / Pixsell 

Zanimljivo je i da su spomentu haljinu koju je Alka sada odjenula ranije nosile i Severina i Milanka Opačić. Severina ju je odabrala sad već davne 2013. godine u šetnji Stradunom kada je plijenila pozornost časnih sestara.

Milanka Opačić
borna filić pixsell 

Tek nekoliko dana kasnije odjenula ju je i Milanka Opačić na humanitarnoj reviji u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska. Mnogi su se složili da joj pristaje jednako dobro kao i Severini.

Više fotografija kultne haljine pogledajte u galeriji, a onda u našoj anketi odlučite i kojoj dami najbolje pristaje:

borna filić pixsell, Instagram, Borna Filic/PIXSELL, Grgo Jelavić / Pixsell Haljina Matije Vuice koju su odabrale Severina, Alka i Milanka

Anketa

Koja dama najbolje nosi haljinu Matije Vuice?

Ova anketa je završena.
Glasalo je 553 korisnika