Ovan

Posao: Puno energije danas vam izmiče kontroli, pa je važno da najtipičniji Ovnovi prije svega rade polako i strpljivo, jednu po jednu stvar.
Ljubav: Bilo bi lijepo da ovaj dan iskoristite za male, ali konkretne akcije na ljubavnom planu. Ne skrivajte svoje osjećaje.
Zdravlje: Vodite računa o prehrani. 

Bik

Posao: Za tipične predstavnike Bikova povoljan je dan za važne poslovne razgovore ili sklapanje novih dogovora.
Ljubav: Ovo je dobar dan da provjerite neke važne detalje u ljubavnoj sferi ili razmislite o podizanju trenutne partnerske priče na višu razinu.
Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Tipične Blizance će ove subote zanimati više stvari. Može biti od svega po malo, ali ako posložite prioritete, veća je vjerojatnost da ćete uspjeti.
Ljubav: Fine, lagane priče, flert i eventualno neka opuštena akcija bez velikih pretenzija, vrlo su izvjestan scenarij kada su u pitanju današnje ljubavne veze. 
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Evo prilike da se Rakovi opuste i obave samo najhitnije poslove, a sve ostalo može pričekati.
Ljubav: Iskoristite svoje dobro raspoloženje i posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti s voljenom osobom, uživat ćete u svakom zajedničkom trenutku.
Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik

Lav

Posao: Iako će tipični Lavovi biti raspoloženi za provedbu brojnih ideja, nemojte ništa forsirati. Podijelite dužnosti i odgovornosti, bit će lakše i učinkovitije.
Ljubav: Očekuje vas prilično buran dan na ljubavnom planu. Malo zbog svojih neispunjenih velikih očekivanja, a malo više zbog ponašanja voljene osobe.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Malo strpljenja i provjeravanja danas će vam biti od koristi jer možete ostvariti značajne poslovne pomake. Samo naprijed.
Ljubav: Što se tiče potencijalnih događaja na polju ljubavi, očekuje vas povoljan dan, pa bi bilo dobro da pokažete barem minimum osobnog angažmana.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Vagama je odličan dan da se posvete nekoj sporednoj kreativnoj aktivnosti ili uživaju u druženju, izlasku s prijateljima.
Ljubav: Moguće ponavljanje nekih poteza na ljubavnom planu prema dragoj osobi moglo bi vam donijeti više korisnih stvari.
Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Škorpionima ovaj radni dan može donijeti puno posla oko rješavanja nekih obveza ili papirologije koja se vukla već dulje vrijeme.
Ljubav: Na ljubavnom polju danas možete pružiti mnogo toga pozitivnog. Usredotočite se na jednu, ali posebno vrijednu stvar za svoju voljenu osobu.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Strijelac

Posao: Obratite pažnju na konkurenciju i osobe iz poslovnog okruženja koje vam nisu naklonjene. U principu vam ne mogu ništa.
Ljubav: Ovaj dan i čvrste astrološke aspekte mogli biste prvenstveno iskoristiti za uspostavljanje novih kontakata na ljubavnom planu, bez forsiranja na konkretne radnje.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Tipičnim Jarcima ovaj dan je povoljan za razgovore i dogovore, ali nemojte očekivati ​​da ćete sve odmah završiti. Ne treba ništa žuriti.
Ljubav: Mnogi od vas će iskoristiti povoljne okolnosti i otputovati negdje na odmor. Dobar provod je zagarantiran.
Zdravlje: Odlično.

Vodenjak

Posao: Danas će sve ići nekim tempom, kreni – stani – razmisli pa ćete zbog svega biti nervozni, ali razloga za brigu ne bi trebalo biti jer ćeš na kraju sve završiti na zadovoljavajući način.
Ljubav: Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i prepustite voljenoj osobi da preuzme inicijativu.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Ovaj radni dan za većinu Riba bit će dobar test koliko su spremne udružiti svoje ideje s ljudima sličnih sklonosti i razmišljanja.
Ljubav: Pred vama je jako dobar dan da napravite barem jedan uspješan, konkretan korak prema osvajanju nove simpatije. 
Zdravlje: Vrlo dobro.