Ovan

Posao: Budite strpljivi i maksimalno precizni, odnosno nemojte odustajati od svojih stavova, koliko god puta bilo potrebno ponoviti i najsitnije detalje da bi se postigao zacrtani cilj.
Ljubav: Nema razloga za žurbu kada je ljubav u pitanju, pred vama su još dani za uspješne ljubavne akcije.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Pred većinom Bikova je prilično naporan i zahtjevan dan na polju poslovnih aktivnosti. Morat ćete ubaciti u višu brzinu kako biste sve obavili kako treba.
Ljubav: Nije loš dan da neku svoju ljubavnu ideju provedete u djelo. Samo naprijed.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Blizance tijekom današnjeg dana očekuje promjenjiva poslovna klima, počevši od promjene nekih planiranih aktivnosti i odgađanja nekih dogovora za kasniji period.
Ljubav: Za slobodne pripadnike znaka počinje razdoblje društvene aktivnosti, više izlazaka i druženja s prijateljima, a s tim dolaze i zanimljiva poznanstva. Također možete uploviti u novu vezu.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Sve što pokušate brzo riješiti vjerojatno će vas zapetljati i izgubiti puno vremena, a greške nisu isključene.
Ljubav: Slobodni Rakovi, otvaraju se prilike za ozbiljnije ljubavne priče.
Zdravlje: Mogući problemi s dišnim putevima, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Objektivno, možete više i bolje, ali ponekad su popratne okolnosti toliko nepovoljne da je i ogromna lavlja energija nedovoljna da promijeni odnos snaga. Radite na fokusu, ne dopustite da vam nebitni detalji oduzmu previše vremena i energije.
Ljubav: Slobodni Lavovi, jedna osoba vam je izuzetno zanimljiva. Ipak, doza opreza kod vas će svakako postojati.
Zdravlje: Opterećenje kralježnice.

Djevica

Posao: Nemojte se ustručavati zatražiti pomoć od vama bliskih osoba, ako negdje zapnete zbog nekih naglih promjena u dogovoru, ili načinu daljnje realizacije. Možda ćete morati ponoviti neke pokrete.
Ljubav: Slobodne Djevice možete imati sve ljepšu i opušteniju komunikaciju s osobom koju ste upoznali u proteklom periodu, savjet je da ne žurite, neka sve ide svojim tokom.
Zdravlje: Mogući želučani problemi.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Bilo bi dobro da se danas što više angažirate i pokušate završiti svoje obaveze na vrijeme. Mogući su problemi vezani uz rokove koje morate poštivati, posebno kada je u pitanju papirologija.
Ljubav: Moguće novo poznanstvo s novom simpatičnom osobom koja će vas zainteresirati na prvi pogled. 
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpion

Posao: Većinu tipičnih Škorpiona očekuje dan sličan prethodnom. Budite strpljivi i usredotočite se na ono što radite.
Ljubav: Neke sitnice vam mogu stvoriti manje napetosti i negativnog raspoloženja, ali srećom sve je prolazno.
Zdravlje: Odgovarala bi vam umjerena tjelesna aktivnost.

Strijelac

Posao: Tijekom današnjeg dana pokušajte svoju nervozu ne prenijeti na polje poslovnih aktivnosti jer su moguća kašnjenja, odgađanja, problemi s papirologijom, dogovori.
Ljubav: Ako ne nalazite druge načine za opuštanje, onda bi potencijalni razvoj događaja na ljubavnom planu mogao biti od koristi.
Zdravlje: Osjetljivost zglobova.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Danas pametno razmislite prije nego što se posvađate s nekim. Komunikacija vam neće biti jača strana, stoga birajte riječi.
Ljubav: Ako vam je to u interesu, onda bi bilo logično da popustite svojim osjećajima i više se oslonite na drugu stranu za nijanse nego što ste navikli. 
Zdravlje: Mogući problemi s probavom.

Vodenjak

Posao: Potrudite se barem malo smanjiti veliko rasipanje energije, ali i odabrati obveze prema prioritetima, kako biste izbjegli pretrpanost obavezama, a time i izazove u komunikaciji sa suradnicima.
Ljubav: Astrološka klima je povoljna ako ste odlučili sebi i voljenoj osobi priuštiti odmor ili kraće putovanje. 
Zdravlje: Potrebno vam je psihofizičko opuštanje, više kretanja.

Riba

Posao: Ribe tijekom današnjeg dana očekuje nešto sporiji ritam, neka vas to ne demotivira. Obratite pažnju na važne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubitka važnih papira.
Ljubav: Osjećat ćete se pomalo nesigurno, a neki čak mogu sumnjati u vjernost druge strane. To je posljedica vaših unutarnjih previranja i nekih razgovora koje vodite sami sa sobom, što je najteže u životu uopće.
Zdravlje: Moguća glavobolja, nervoza.