U rujnu će se svim horoskopskim znakovima teško opustiti. U Djevici nas očekuje snažan mladi Mjesec, tijekom kojeg se vrijedi baviti samorazvojem. 25. rujna je dan kada možete iznenada zaraditi veliku količinu novca.

Pred kraj mjeseca morat ćemo se suočiti sa svojom karmom. I unatoč turbulencijama tog razdoblja, takve promjene vode na bolje.

Na primjer, ova 4 horoskopska znaka postići će pravi uspjeh u financijskom sektoru.

1. Djevica

Rujan je tradicionalno mjesec rasta za Djevice. Nove ideje mogu vam pasti na pamet početkom mjeseca nakon mladog Mjeseca u Djevici, pokušajte ih provesti odmah, jer bi vam tijekom pomrčine Mjeseca pažnju mogli omesti karmički događaji.

Djevica.jpg
Shutterstock 

Skloni ste shvaćati nove pothvate preozbiljno, pa pokušajte s novim pristupom! Razmišljajte o svojim postupcima korak unaprijed, a ne 10 koraka. Rješavajte probleme čim se pojave i vaš financijski uspjeh je zajamčen!

2. Lav

Mladi Mjesec u Djevici donijet će promjene u financijama i Lavu. Obavezno podsjetite svog šefa na povišicu. U ovom razdoblju svi će vam pothvati biti financijski isplativi.

Lav.jpg
Shutterstock 

Međutim, pokušajte ne trošiti novac kako vam prihodi rastu. Možda ćete se suočiti s posljedicama svojih nepromišljenih postupaka krajem mjeseca s dolaskom pomrčine Mjeseca u Ribama.

3. Vaga

Vagama su krajem mjeseca moguće uspješne transakcije. 26. rujna Merkur će prijeći u vaš znak, što će znatno olakšati komunikaciju s ljudima.

vaga.jpg
Shutterstock 

Razumjet ćete potrebe drugih ljudi i moći ćete mirno izraziti svoje želje. Moguće je dobiti novac od obitelji, posebno braće i sestara.Neka ovaj novac radi za vas. Možete ih pokušati uložiti u isplativu ponudu ili pohađati tečajeve.

4. Škorpion

Moglo bi doći do povećanja dobiti s tranzitom Venere u vaš znak 23. rujna. Stvar je u tome što je Venera također odgovorna za naš novčani tok. Iskoristite ovo razdoblje za poboljšanje svoje financijske situacije! Okušajte se u kreativnom načinu rada, a to će vam donijeti novu razinu zarade.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Povećanje dobiti moguće je i na području ljepote i zdravlja, primjerice, ako radite kao stilist, dizajner ili obavljate kozmetičke tretmane. Ako je vaša aktivnost daleko od ovih područja, onda obratite pozornost na poznanike u ovoj sredini. On će vam sigurno reći nove načine za rast u financijama, piše Glossy.