Ovan

Posao: Ovnovi će tijekom ovog ponedjeljka imati malo sporiji start pa se neće toliko angažirati u poslu i pokretati neke nove ideje. Vodite računa o financijama, mogući su neplanirani troškovi.

Ljubav: Ako vas muče neke dileme iz prošlosti, evo dana kada biste se mogli pozabaviti njihovim rješavanjem.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Bik

Posao: Naglašena je impulzivnost i ishitrenost u komunikaciji s poslovnim suradnicima, što može biti potpuno kontraproduktivno.

Ljubav: Potrebno je dati malo više slobode osobi do koje vam je stalo, smanjite posesivnost i sve će biti u najboljem redu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Naporan tjedan je pred Blizancima, posebno kada su u pitanju formalnosti, zakonske procedure, pa ćete neke stvari morati radite doslovce ispočetka.

Ljubav: Zauzeti Blizanci i dalje se trebaju truditi da pronađu zajednički jezik sa svojim partnerima.

Zdravlje: Jačajte imunitet, piše Astroputnik

Rak

Posao: Budite otvoreni za promjene u dosadašnjem načinu rada, jer vas očekuju neke nepovoljne informacije.

Ljubav: Trebali biste se posvetiti događanjima na ljubavnom planu, u suprotnom su mogući ljubomorni komentari s druge strane.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Lavovi, tijekom ovog tjedna trebate voditi računa o svakom detalju, sitnici, jer postoji mogućnost za greške i propuste.

Ljubav: Slobodni Lavovi, vaše šarmerske sposobnosti bi mogle biti na testu. Moguć je ulazak u tajnu vezu.

Zdravlje: Iscrpljenost.

Djevica

Posao: Nije najpovoljniji period za ozbiljnija profesionalna angažiranja, najbolje bi bilo da se, ako je moguće, držite svakodnevnih aktivnosti i završavate ono što ste već započeli u prethodnom periodu.

Ljubav: Trebate u vaš odnos unijeti više strasti, iskrenosti, pažnje i samim tim podignut ćete sve na jedan viši i bolji nivo. Probajte još danas, nećete se pokajati.

Zdravlje: Moguće želučane tegobe.

Vaga

Posao: Tjedan pred većinom Vaga bit će obilježen lošim međuljudskim odnosima i otežanom komunikacijom. Morat ćete upotrijebiti sve svoje diplomatske vještine.

Ljubav: Pokušajte ljubomorne komentare zadržati za sebe, ako ne želite da i sebi i voljenoj osobi zakomplicirate život.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpion

Posao: Iznenadni pritisci mogu vam poremetiti dnevnu rutinu, tjerajući vas da se borite s nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati.

Ljubav: Može vas pokrenuti i zainteresirati osoba s kojom već imate kontakt.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Strijelac

Posao: Dobri dani na poslu vas očekuju. Tenzije su splasnule i možete očekivati nešto opušteniji pristup svakodnevnim obavezama.

Ljubav: Svi ljudi oko vas čine vaš odnos još pozitivnijim, tako da iskoristite ovaj period da ga još više unaprijedite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Pojačano angažiranje očekuje većinu Jarčeva ovog ponedjeljka. Možete očekivati nove poslovne ponude, ali nećete imati mnogo vremena za razmišljanje i odlučivanje.

Ljubav: Možda nećete biti zadovoljni kako se partner ponaša prema vama. Strpljivo pokušajte saznati o čemu je riječ.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Nastavlja se period pojačanog poslovnog angažiranja za većinu tipičnih Vodenjaka. Savjet je samo da izbjegavate impulzivne odluke i reakcije.

Ljubav: Moguće sasvim novo poznanstvo s dosta mlađom intrigantnom osobom, povezanom na neki način s vašim poslovnim okruženjem.

Zdravlje: Moguća nervoza, stres.

Ribe

Posao: Ribama nije preporučljivo prvi radni dan u tjednu započeti lošom komunikacijom, jer ma koliko vi bili u pravu, nećete ništa pozitivno postići.

Ljubav: Osjećaj da s dragom osobom niste na istoj valnoj duljini, mogao bi vas navesti na razmišljanje i dovesti do preispitivanja nekih osobnih stavova.

Zdravlje: Stres, napetost.