Domaća glumica Nataša Janjić često u centar medijske pozornosti dolazi zbog svog privatnog života, a i ona sama rado povremeno podijeli trenutke iz svog privatnog života na svom Instagramu gdje je prati nešto manje od 90 tisuća ljudi.

Često dijeli obiteljske trenutke, a pritom ne skriva da je i nakon četiri godine braka još uvijek ludo zaljubljena u svog supruga Nenada Medančića.

Nedavno je tako objavila preslatku obiteljsku fotografiju na kojoj on u naručju drži njihovo dvoje djece, sina Tonija i kćerkicu Katju.

'Njihov je tata najbolji tata. Sretan Dan očeva svim najboljim tatama svijeta', poručila je uz fotografiju.

Najnovijom je objavom ipak privukla pozornost na drugi način. Nataša, koja je poznata po svojoj dugoj riđoj kosi, potpuno je promijenila imidž i na novoj fotografiji osvanula ošišana na kratak bob i plave kose.

'Da čujem, kako mi stoji?', pitala je pratitelje koji su imali podijeljena mišljenja. Dok su joj neki oduševljeno pisali da njoj sve lijepo stoji, drugima se ipak više svidjela njena stara frizura.

'Divna uvijek, ali ti si naša vatra, ostani riđe divno neukrotiva', napisala joj je glumica Bojana Gregorić Vejzović.

'Ko je lip, lip je', bio je komentar Viktorije Rađe.

'Sve ti stoji ženo', 'Prirodno lipa i s kacigom, baš predivna', 'Ma lijepom licu sve lijepo stoji', 'Ne dolazi u obzir', 'Rijetko kojoj ženi ginger boja stoji kao tebi, tako da sam za ginger opciju. Iako, i ovo je odlično', 'Tebi sve stoji, ali s dugom kosom si mi ljepša', bili su neki od komentara.

Anketa

Koja frizura Nataši Janjić bolje stoji?

Koje izdanje Nataši bolje stoji po vašem mišljenju? Recite nam u anketi.