Iza nas je još jedna dodjela Oscara, a budući da se radi o jednom od najvećih godišnjih okupljanja filmskih zvijezda i njihovih gostiju, jasno je da je javnosti zanimljivo i mnogo više od samih proglašenja dobitnika.

Osobito se pomno prate modne kombinacije holivudskih dama koje su se za ovu priliku potrudile posebno zablistati. Nekima je to odlično uspjelo i o njihovim se modnim kreacijama govori u superlativima, no neizbježno je bilo i nekih slabijih kombinacija koje su brzo proglašene flopom.

Međutim, nije samo odjeća privukla pozornost, već i kreativne frizure zanosnih ljepotica, a one najbolje smo izdvojili i možete ih pogledati u nastavku.

Florence Pugh

Florence Pugh
Lumeimages / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zgodna Florence rijetko kad 'promaši' prilikom svojih pojavljivanja na crvenom tepihu. Ovom prilikom pojavila se s opuštenim valovitim bobom.

Billie Eilish

Billie Eilish
Shutterstock 

Mlada pjevačica Billie Eilish iznenadila je (za nju) neobično ženstvenom frizurom. Kosu je produžila ekstenzijama pa joj je dopirala do pola leđa, a nosila ju je raspuštenu i punu volumena.

Zendaya

Zendaya
MediaPunch / INSTAR Images / Profimedia 

Holivudska kraljica bobova i ovaj put je ostala vjerna svom zaštitnom znaku. Njena frizura, inspirirana stilovima iz šezdesetih, bila obrnuti bob sa šiškama prebačenim na stranu.

Emma Stone

Emma Stone
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prelijepa Emma nosila je svoju dugu kosu zbačenu na leđa u glatkim valovima.

Greta Lee

Greta Lee
SI / Avalon / Profimedia 

Greta je u prvi plan stavila lice, a kosu je nosila zalizanu s razdjeljkom na stranu i podignutu u jednostavnu punđu.

Sydney Sweeny

Sidney Sweeney
CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zanosna Sydney iznenadila je prilično skraćenom kosom u odnosu na posljednje pojavljivanje u javnosti. Na dodjeli Oscara pojavila se s novom bob frizurom dužine do brade.

Gabrielle Union

Gabrielle Union
Chelsea Lauren/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Još jedna dama koja je zablistala s glamuroznom punđom bila je Gabrielle Union. Ona je kosu zalizala od lica i skupila je u elegantnu punđu na vrhu glave.

Becky G

Becky G
Chelsea Lauren/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mlada glumica i pjevačica je svoju bujnu kosu nosila u raspuštenim voluminoznim valovima.

Najljepše haljine s dodjele Oscara pogledajte u galeriji: 

SRS / Avalon / Profimedia, RS FOTOS/THE GROSBY GROUP / GROSBY GROUP / PROFIMEDIA Holivudske dame ni ovoga puta nisu razočarale.