Modni stilist Marko Grubnić već dugi niz godina oblači neke od najpoznatijih Hrvatica, a svojim modnim odabirima ne prestaje odušeljavati javnost.

Kao i većini muškaraca, nezaobilazni dio njegove svakodnevne rutine je i zaštitni znak - parfem. Na svom Instagram profilu otkrio je kakve mirise voli i koji parfem trenutno nosi.

'Moram imati jedan u autu, jedan doma, jedan u torbi... pa vi sada procijenite koliko je savršen. Ja kada dođem na telku i javim se ljudima, kažu mi znamo da si tu, osjetili smo te u liftu. Ja kada dodem u gym, svi 'reagiraju'... pitaju - koji to parfem koristiš?!? 

Ja kada sam u gradu, priđu mi frendovi/ frendice grle me (između ostalog) kažu daj da te zagrlim jer jos duuugo mirišem po tebi', rekao je Marko i u nastavku otkrio svoj omiljeni parfem.

'E sad... taj senzacionalni parfem jeee... Ambr Super. Ne da ćete mi zahvaliti poslije nego ćete obožavati parfem i mene'

Ambr Super.
Son Venin 

Ovaj unisex miris čista je interpretacija jantara i drvenih nota. Ambr Super otvara se mirisnim notama kardamona, u samom srcu nalazi se tonka mahune, mošusni sljez i šljiva, dok se u pozadini protežu note ambroksida, cedrovine, sandalovine, mahovine i bijelog hrasta.

Cijena ovog unisex parfema za 50 ml iznosi 155 eura.

Instagram Raskošna uskršnja slavlja Marka Grubnića