Tia Jurčić je nedavno odgovarala na pitanja pratitelja na društvenim mrežama, a njih je zanimalo mnogo toga iz njenog života, od prehrane preko beauty rutine, do privatnih odnosa i odgoja sina.

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfem. I vi možete mirisati poput Tije, sada kada je otkriven njezin omiljeni parfem.

Naime, riječ je o luksuznom parfemu Amouage Guidance.

Kada nanesete ovaj parfem, osjećate se kao da ste ušli u svježi cvjetni vrt u kojem lepršaju latice ruža, a u zraku je tajanstveni miris tamjana i ambergisa.

Tia Jurčić parfem.
Instagram 

Gornje note ovog gurmansko cvjetnog mirisa djeluju poput rosne magle koja će vas zagrnuti u aromu hrskave kruške, primamljivog lješnjaka i bogatog, drvenastog olibanuma.

Zatim izmaglica nestaje, a iz srca parfemske vode izlazi mirisnica sa svojim opojnim mirisom marelice koji se isprepliće sa senzualnom ružom i notama jasmina i kožastog šafrana.

Sunce prekrije oblak i mračna vanilija se u svojem velikom završetku isprepliće s aromatičnom smolom, zvanom labdanum, ambergisom i sandalovinom.

Cijena Amouage Guidance parfema za 50 ml iznosi 265 €.