Pjevačica i autorica Alka Vuica oduvijek je poznata po svom ekscentričnom stilu, a ova svestrana 62-godišnjakinja nedavno se okušala i u političkim vodama

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfem. U razgovoru za Story.hr otkrila je kakve mirise voli i koji parfem trenutno nosi.

'Strašno volim Versace Crystal Noir i to mi je najdraži parfem', rekla nam je Alka. Prema riječima Donatelle Versace, Crystal Noir je dragocjen, senzualan i nježan miris. 

Ovaj voćno-orijentalni miris savršen je za hladnije vrijeme, a vaša okolina sigurno neće štedjeti na komplimentima.

Versace Crystal Noir.
notino 

Miris se otvara toplim notama đumbira, začinskog kardamoma i pikantnog papra. Potom će u prvi plan stupiti gorkasti cvijet naranče, gardenija i cvjetni miris božura. Bazu tvore topla sandalovina, mošus i dragocjeni jantar.

Cijena Versace Crystal Noir parfema za 90 ml iznosi 100 eura.

Glazbenica nam je otkrila koju vrstu i brend parfema najčešće nosi. 'Obožavam i sve Narciso Rodriguez parfeme', rekla je Vuica.

Spomenula je i kako je trenutno veliki fan arapskih parfema koji su poznati po svojoj dugotrajnosti te da ih naručuje direktno iz Dubaija.

'Sada na sebi imam neki arapski parfem, koji je znam kako se zove. To su neki novi brendovi koje sam naručila preko interneta, koji su malo jači za noć. Ima tih nekih novih arapskih brendova iz Dubaija koji su stvarno odlučni mirisi'.