Svaki savršeni make up look počinje dobrom bazom, odnosno puderom. Pronaći savršenu podlogu jedan je od najvećih izazova u svijetu šminke jer su očekivanja od ovog proizvoda prilično visoka. Tako želimo da prirodno 'legne' na lice, bez osjećaja zatezanja i suhoće, te da savršeno prekrije svaku nepravilnost na licu.

Kada govorimo o popularnim makeup proizvodima koji su već godinama među najprodavanijima, jedno od najvažnijih mjesta svakako pripada Double Wear Stay-in-Place Liquid Foundation.

Double Wear Stay-in-Place Liquid Foundation
Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Liquid Foundation

Kultni proizvod brenda Estée Lauder lansiran je davne 1997. godine i od tada je predmet obožavanja žena diljem svijeta i beauty miljenik mnogih slavnih osoba. Obožavana formula dobila je čak 36 nagrada, uključujući i nagrade prestižnih časopisa Vogue, Glamour, Elle i Allure, a o njezinoj popularnosti vjerojatno najbolje govori podatak da se svakih šest sekundi u svijetu proda jedna bočica.

Što Double Wear puder čini tako posebnim?

Trajna podloga s prirodnim mat završetkom brzo je postala jedna od najpopularnijih među slavnima, a ubrzo i jedna od najprodavanijih tekućih podloga u cijelom svijetu. U međuvremenu je njegova formula ažurirana čak tri puta, a izbor nijansi je proširen na čak 60 različitih tonova koji uključuju tople, hladne i neutralne tonove.

Tekući puder
Shutterstock 

Najnovija Double Wear formula je kremasta i glatka, a ono što korisnici najviše vole je činjenica da ima punu prekrivnost i prekriva doslovno sve nesavršenosti, iako se jedva osjeti na koži. Puder ima mat finiš koji izgleda potpuno prirodno i prvenstveno je namijenjen osobama s mješovitom i masnom kožom.

Double Wear je vodootporni puder otporan na sve vremenske uvjete pa čak i na tropsku vrućinu i vlagu. Formula je bez ulja i kontrolira sebum tako da se ne morate brinuti hoće li vam na licu izbijati masni sjaj. 

Nanesete li ovaj puder spužvicom za šminkanje imat ćete savršenu podlogu za dan koja će ostati na mjestu od jutra do večeri, dok je za malo jače prekrivanje i večernju šminku najbolje koristiti kist.