Da Borna Kotromanić voli 'uzburkati' modne kritičare, nije tajna, pa se ova dobro poznata dama ne libi modna pravila prilagođavati sebi i njeguje ekscentričan, ali uvijek zapažen, modni stil.

Borna Kotromanić ima ekscentričan stil
Robert Gašpert 

Ovoga puta pojavila se na božićnoj zabavi u kostimu koji jako liči na onaj Playboyeve zečice. Crni bodi s predimenzioniramom satenskom ružom i dugačkim repom iskombinirala je s crnim najlonkama i gležnjačama na vezanje.

Pažnju je ukrao okrugli krzneni detalj koji je Borna nosila na pozadini. 

Na Instagramu je podijelila snimke gdje je pokazala svoje izdanje, a otkrila je i koliko se zabavila.

Njezini pratitelji su joj dijelili komplimente u komentarima: 'Dobre noge', 'Ovo je zaista kao model u spotu George Michaela 'Freedom' sa Mugler komadima', 'Zvijer',...

Podsjetimo, Borna se često na meti kritičara nađe zbog neobičnih kombinacija, a kratku i usku haljinicu u kojoj se pojavila na koncertu Fosila u travnju ove godine teško ćemo zaboraviti, ponajprije jer je izazvala javnu svađu između Borne, Leonarde Lončar i Nevena Ciganovića.

Borna Kotromanić i Neven Ciganović su se posvađali zbog njezine odjevne kombinacije
Dražen Kokorić 

Inače, Borna je nedavno za Story.hr otkrila na koji način održava besprijekornu liniju i mladolik izgled.

'Joga, meditacija, prehrana, ne konzumiram alkohol ni gazirana pića. Volim veselje i ples, ali imam dosta zen momenata u svojoj svakodnevici', otkrila je svoju tajnu.

Borna Kotromanić ne konzumira alkohol ni gazirana pića
Davorin Visnjic/PIXSELL 

‘Ne odvajam se previše od mobitela, ali kompenziram redovitom meditacijom, vježbam jogu. Tako da imam dobar introspektivni balans. Na evente treba ići određenom mjerom. To čovjeka na neki način potroši. Ja kada dođem na event volim zasjati i doprinijeti svojom energijom što znači da se moram napuniti pa opet novu rundu. Treba održavati balans da bi čovjek ostao u zenitu', ispričala nam je tom prilikom.

U galeriji pogledajte više fotografije uvijek 'svoje' Borne Kotromanić.

Zvonimir Ferina, Tomislav Huha Modna izdanja Borne Kotromanić