Sinoć se održala dodjela prestižne nagrade 'Cesarica' gdje je ona za hit godine otišla u ruke Matije Cveka i Eni Jurišić za hit siječnja i pjesmu 'Trebaš li me' koja je doista na prvo slušanja osvojila domaću publiku.

Na dodjeli se pojavilo i mnogo poznatih Hrvata koji su došli poslušati najbolje pjesme koje su 2022. godine izašle iz hrvatske produkcije.

Među njima, stigao je i bračni par Huljić zajedno s pjevačem Petrom Grašom i pjevačicom Jelenom Rozgom. Svi su se zajedno fotografirali na crvenom tepihu, a poznato je da su svi oni obiteljski prijatelji.

Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić, Petar Grašo i Jelena Rozga na dodjeli 'Cesarica'
Robert Gašpert 

Velika je pažnja bila usmjerena na suprugu Tončija Huljića, divnu Vjekoslavu Huljić, koja u svakom javnom pojavljivanju i više nego oduševi svojim izgledom. Nikada nije pogriješila kada je modni odabir u pitanju, a ovoga je puta odabrala dugačku crnu haljinu s visokim prorezom na lijevoj nozi. Uz nju je iskombinirala crnu torbicu i biserni nakit.

Inače, Tonči i Grašo stigli su direktno iz Beograda gdje su sudjelovali na MAC dodjeli nagrada. Tamo su na crveni tepih zajedno stigli Petar i njegova supruga Hana, dok je Tonči bio jedan od voditelja.

Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo na dodjeli nagrada Cesarica
Robert Gašpert 

Grašo nam je tom prilikom otkrio i neke detalje o kćerkici Albi te o tome kako prolazi organizacija krštenja. 

'Anonimno i stabilno. Prije četiri dana smo dogovorili preliminarni termin, a prije tri je već izašlo u medijima. Ne znamo kako sve to skupa zaštititi. Neće biti velike svadbe', rekao je kratko za Story.hr.

Progovorio je i u kakvim je odnosima s Danijelom Martinović. 'Ja nisam ni s kim u svađi. Uvijek smo mi u dobrim odnosima', dodao je.

Petar Grašo i Hana Huljić na MAC dodjeli nagrada
Story 

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo uskoro će krstiti kćer Albu koja se rodila u srpnju prošle godine. Par se vjenčao u Splitu 19. veljače 2022. godine, u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja.