Ovog je petka održan 70. jubilarni Zagrebački festival koji je okupio brojne zvijezde iz glazbene industrije među kojima su se našli Tonči Huljić, Albina, Tereza Kesovija, Mia Dimšić, grupa Feminnem, Tony Cetinski...

Među njima našla se i jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Franka Batelić, koja je zablistala u glamuroznom izdanju, a osobito nam je zapela za oko njena vitka linija samo četiri mjeseca nakon poroda.

Franka Batelić na Zagrebačkom festivalu 2023
Robert Anić/PIXSELL 

Franka se na crvenom tepihu pojavila u dugoj bijeloj haljini koja prati liniju tijela i koja je istaknula njen struk koji je toliko vitak da je teško povjerovati da je uopće rodila.

Osim bijele boje za koju je dobro poznato da ne oprašta mane na figuri, Franka je struk dodatno istaknula i krojem haljine, odnosno prorezima sa strane koji su privukli pozornost na njen trbuh, što je obično novopečenim mamama bolna točka.

Gornji dio haljine je bez naramenica, a dugi vrat pjevačica je istaknula ogrlicom i visećim naušnicama. Kosu je nosila raspuštenu u blagim valovima, a na usnama je imala crveni ruž.

Franka Batelić na Zagrebačkom festivalu 2023
Robert Gašpert 

Podsjećamo, Franka je svoje drugo dijete, djevojčicu Gretu rodila početkom studenog prošle godine, a vijest je podijelila na svom Instagramu objavivši prve fotografije s bebom na kojima je pozirao i njen suprug Vedran Ćorluka.

'I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta. 4.11.2022.', napisala je kratko Franka u opisu.

Pjevačicu smo susreli na njenom prvom službenom izlasku nakon rođenja kćerkice, samo mjesec dana nakon poroda, a već tad je figuru gotovo vratila na staro.

'To ti je od nespavanja, kilogrami se samo tope. Nadam se da će stati uskoro. Doma je lunapark s klincima, ali super je sve, ne mogu se žaliti. Mala je dobra, Viktor ju je super prihvatio', rekla je Franka za Story.hr.

Franka Batelić u prvom izlasku nakon poroda
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Novopečeni brat Viktor mamu je dočekao s košarom cvijeća nakon što je izašla iz rodilišta. 'Bio je preuzbuđen. Ja izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni, skrivam se iza auta, ne smije me vidjeti kao da plačem. Jako je pažljiv, odličan brat', dodala je.