Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG NJIH IZGLEDAMO LOŠE: Ove boje bi žene nakon 50. trebale izbjegavati

Prejarke boje ne stoje ženama nakon 50. godine, a preporučuje se da se tada riješimo fluorescentno žute i zelene.

 influencerica Izvor: Instagram

Činjenica je da je svijet opsjednut mladošću i da svi čine sve što mogu da izgledaju mlađe. Dok su neki spremni na sve kako bi zaustavili vrijeme, ponekad mali trikovi pomažu da izgledate, ali i osjećate se mlađe.

Jedan od trikova jest izbjegavanje boja koje nam ne laskaju. Zbog njih naša odjeća u svim godinama života može izgledati jeftino, neuredno, ali u nekim slučajevima i staromodno.

Flourescentne boje

Flourescentno žuta ne pristaje uz većinu podtonova kože, čak ni onima svjetloputima ne daje živost. Kad je riječ o zelenoj, ona može izgledati jeftino kod žena tamnije puti.

Crvena

Ova boja jako je popularna kod žena iznad 50 godina, no nju definitivno treba izbjegavati na dijelovima tijela kojima nismo najzadovoljniji jer privlači poglede baš na njih. Ako ne možete bez crvene, izaberite zagasitije nijanse, poput boje vina ili crvenu kombinirajte s neutralnim bojama, poput bež ili boje devine dlake.

Narančasta

Nakon 50 ne preporučuje se da narančastu nosite nosite blizu lica jer je boja visokog intenziteta i uz nju bi vaše lice moglo izgledati isprano.

Takva energična boja čini da se sve oko nje ne čini energično.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image