Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA FANTASTIČNA PRAHIR KOLEKCIJA: Unikatni spoj elegancije i senzualnosti

Autor promo

Nakit je dar koji uvijek izmami osmijeh. U našoj kulturi, zlatni nakit se tradicionalno poklanja ne samo zbog svoje ljepote, već i zbog dubljeg simbolizma - sigurnost, bogatstvo, poštovanje, ljubav.

 1-6.jpg Izvor: Marko Gregurić

Svaki komad nakita nosi osobnu priču koja nas emotivno povezuje s dragim osobama i važnim trenucima. Može biti narukvica koju smo dobili za rođenje, prsten kojim smo izrekli najvažnije "da" u životu ili naušnice kupljene od prve plaće.

Svaka žena ima svoju jedinstvenu priču, a vješte ruke majstora omogućuju joj da tu priču izrazi kroz nakit koji je izrađen od visokokvalitetnih materijala i ručno dovršen. Barem u Prahiru, svaki komad je unikatan, kao i osoba koja ga nosi.

 foto1.jpg Izvor: Marko Gregurić

Njihova nova kolekcija nazvana "Sensuelle", s Anamarijom Raič kao zaštitnim licem, slavi suvremenu ženu, njezinu senzualnost i samopouzdanje. Biseri, dijamanti i poludrago kamenje su glavni junaci ove kolekcije. U kombinaciji s zlatom, stvaraju izvor svjetlosti te donose razigranost boja i detalja koji ističu unutarnju sreću i ljepotu na najekskluzivniji i najmoderniji način.

 prahir_k_1.jpg Izvor: Marko Gregurić

Fotografije potpisuje poznati domaći fotograf Marko Gregurić.

Moderan i ručno izrađen nakit omogućuje vam da svakodnevno kombinirate različite elemente i stvarate jedinstven izgled, prilagođen odjevnoj kombinaciji ili raspoloženju. Kolekcija s koraljima slavi radost života i privlači pažnju veselim koloritom. Biseri predstavljaju jednostavnije, ali bezvremenske komade, dok linija s dijamantima i poludragim kamenjem oduševljava svojom čistom elegancijom.

Od 1996. godine, obitelj Prahir stvara jedinstveno iskustvo nošenja nakita, ponoseći se naprednim tehnikama i bogatom tradicijom luksuza. Njihova kreativnost, strast i izvrsnost utkani su u svaki komad koji stvaraju.

 prahir_k_8.jpg Izvor: Marko Gregurić

Nova kolekcija slavi fantastične događaje u vašem životu koji mijenjaju svijet kakav poznajete, jer slavi trenutke koji odolijevaju zubu vremena.

"Dobar nakit je bezvremenski klasik. Svaka žena želi dodati dašak jedinstvenosti svom stilu, a pravi izbor nakita je ono što daje završni dodir svakoj kombinaciji - ogledalo našeg unutarnjeg sjaja, bez obzira na godine", ističu iz Prahir Fine Jewelleryja. Njihova zlatarnica će vas prikazati u najboljem svjetlu i učiniti svaku kombinaciju nezaboravnom.

 prahir_k_10.jpg Izvor: Marko Gregurić

Uvijek je pravo vrijeme za slavlje ljubavi i izražavanje privrženosti onima koji su nam važni. Neki to čine pjesmom, lijepom gestom ili zagrljajem, no oni koji žele darovati nešto vrijedno i vječno, poklanjaju zlatni nakit - komade koji se nasljeđuju i postaju dio priče koja tek treba biti ispričana.

 prahir_k_6.jpg Izvor: Marko Gregurić

Ne zaboravite, nakit najsjajnije blista u očima onih koje najviše volimo. Posjetite Prahir Fine Jewellery poslovnice na lokacijama: Split - Mall of Split, Rijeka - Tower Centar i ZTC, Zagreb - Arena Centar, Ilica 12, Ilica 43, Z centar i Avenue Mall, te Velika Gorica - Zagrebačka 56 i 57. 

Uskoro i u Supernova Zadru.

www.prahir.com
#prahir #prahirfinejewellery #prahirsensuelle

https://www.instagram.com/prahir_finejewellery/?hl=hr

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image