Uz jednostavne modele poput košulja i blejzera bez kojih ne možemo zamisliti ormar za proljetnu sezonu, ženstvene haljine i svestrane suknje i dalje će plijeniti pažnju modnog svijeta i naših ormara.

No, u svakom proljetnom ormaru pronaći će se mjesto za nekoliko ključnih modela hlača koje će našem proljetnom stilu dati onaj cool faktor, dozu udobnosti i nebrojene mogućnosti kada je u pitanju kreiranje svakodnevnih kombinacija.

Moda
Instagram 

Proljeće će nam vratiti omiljene traper modele, ali i klasične hlače s modernim detaljima koje odavno više nisu rezervirane za svečane ili poslovne kombinacije te su postale jedan od apsolutnih modnih favorita brojnih street style zvijezda.

Jedan model hlača istaknuo se svojim efektnim izgledom i laskavom siluetom koju stvara. Kombinacija širokih nogavica i visokog struka djeluje kao optička iluzija koja čini struk užim, a noge duljima.

Moda
Instagram 

Jednostavne za kombiniranje i podjednako prikladne za dnevnu i večernju kombinaciju, hlače visokog struka jedan su od najboljih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu. Želite li istaknuti efekt užeg struka i duljih nogavica, kombinirajte hlače visokog struka s cipelama koje krasi nekoliko centimetara viša peta.

Mogu se pronaći u različitim bojama i s različitim detaljima na struku, a u našoj galeriji pogledajte modele koje smo pronašli u high street trgovinama: 

zara Hlače visokog struka i širokih nogavica