Cindy Crawford, jedna od najpoznatijih manekenki u povijesti, u svojim kasnim pedestima i dalje izgleda odlično, a gotovo svakim svojim pojavljivanjem u javnosti nas podsjeća kako lijepo izgleda klasični stil odijevanja. No, Cindy svoj klasični stil povremeno voli dopuniti trendovskim komadima, pri čemu pažljivo bira samo one koji će joj najbolje pristajati.

Cindy Crawford
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slavna manekenka je tako ovih dana snimljena u New Yorku u klasičnom modelu traperica. Radi se o hlačama lagano povišenog struka, ravnih nogavica s blago izbjeljenim detaljima. Uz njih je kombinirala klasičnu košulju preko koje je prebacila kraću kožnu jaknu i sve zaokružila elegantnim cipelama.

Cindy Crawford
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Samo dan ranije Cindy se pojavila na snimanju 'The Tonight Showa' Jimmyja Fallona, a i tom se prilikom pojavila u klasičnom izdanju. Uz nju je tad bila i njena kćer Kaia Gerber koja je od majke naslijedila ne samo njenu ljepotu, već i besprijekoran osjećaj za modu. 

Kaia Gerber
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kod Jimmyja Fallona se 22-godišnja Kaia pojavila u elegantnom izdanju noseći suknju ravnog kroja u kombinaciji s jednostavnom bluzom i natikačama u retro stilu.

Više fotografija predivne Kaie pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kaia Gerber kćer je poznate manekenke Cindy Crawford